10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
haakaa® Brystmælkspose, 260 ml sæt med 2 stk.

haakaa® Brystmælkspose, 260 ml sæt med 2 stk.


Variant:
  • haakaa® Brystmælkspose, 260 ml
  • haakaa® Brystmælkspose, 260 ml sæt med 2 stk.
  • haakaa® Brystmælkspose, 260 ml Sæt med 5 stk.

Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344097

EAN: 9420060203967

haakaa® Brystmælkspose, 260 ml sæt med 2 stk.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Silikonemælkeposer er et miljøvenligt alternativ til de traditionelle engangsmælkeposer. De er en praktisk løsning til opbevaring, transport og opvarmning af udpumpet modermælk. De kan bruges igen og igen, hvilket reducerer mængden af engangsplastikaffald.

Mælkeposerne kan sikkert placeres i både køleskab og fryser og opbevares liggende eller stående. Du skal blot fylde posen med modermælk og derefter lukke den med den lækagesikre prop. Hvis du vil bruge mælken, kan du blot lægge hele posen i et vandbad og varme mælken forsigtigt op. Lukningen har et håndtag, der gør det nemt at tage tasken med dig.

Rengøring og pleje

Rengør efter hver brug. Haakaa anbefaler, at silikoneprodukterne rengøres i hånden med varmt vand og sæbe. Silikonen kan blive mælkeagtig i opvaskemaskinen. Brug ikke aggressive midler som f.eks. sterilisationstabletter eller blegemiddel. Steriliser Haakaa silikoneprodukter efter hver brug, helst i en dampsterilisator eller ved at koge dem i varmt vand i 2-3 minutter. Du må heller ikke bruge UV-sterilisatorer, da de forkorter produkternes levetid.

Kontroller regelmæssigt, at produktet stadig er helt intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader.Opbevar ikke produktet i nærheden af skarpe genstande.Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikoneoverfladen)Hvis produktet kommer i kontakt med opvaskemiddel, kan det få silikonen til at blive hvid.Dette er ikke et legetøj. Brug kun produktet til det tilsigtede formål og under opsyn af en voksen.Opbevar produktet på et køligt og tørt sted og undgå direkte sollys.Brug kun under opsyn af en voksen.

Produktoplysninger
  • Ingen lækage
  • 260 ml kapacitet
  • Fremstillet af fødevaresikker silikone
  • Mælk kan opvarmes direkte i posen
  • Fri for BPA, PVC og phthalater.
  • Med håndtag til nem transport

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: haakaa® Brystmælkspose, 260 ml sæt med 2 stk.
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

haakaa® Brystmælkspose, 260 ml sæt med 2 stk.
haakaa® Brystmælkspose, 260 ml sæt med 2 stk.
164 kr