Hvordan fungerer sikkerhedsgarantien på autostole?

Hvad er sikkerhedsgarantien som pinkorblue.dk garanterer?

Grundlæggende for alle køb af autostole er dit barns sikkerhed. Har du været ude for et trafikuheld kan du regne med os. Selv mindre trafikuheld kan forårsage hårfine revner eller andre skader på din autostol. De næsten usynlige skader kan forringe sikkerheden væsentligt. Vi erstatter alle autostole der indenfor en tidsperiode på 2 år efter købet, har været involveret i et trafikuheld. Sikkerhedsgarantien gælder ikke sædeforhøjere.

Hvordan kan jeg opnå denne sikkerhedsgaranti?

Sådan kan du gøre brug af sikkerhedsgarantien:

1. Køb autostolen igennem www.pinkorblue.dk og opbevar fakturaen forsvarligt.
2. Efter købet kan du downloade certifikatet her.
3. Vi ønsker dig og dit barn en sikker kørsel uden uheld – i tilfælde af uheld står vi imidlertid til rådighed. Hvis du i tilfælde af et uheld indenfor 2 år efter købet sender os autostolen, certifikat, skadesanmeldelsen fra politiet/journalnummer og fakturaen inden for 2 år, får du en ny autostol uden beregning.
4. Såfremt samtlige forudsætninger er opfyldt og det kan udelukkes, at autostolen er beskadiget på anden vis, vil du modtage en erstatnings autostol - enten samme model, eller en tilsavrende anden autostol. Udbetaling i kontanter er ikke mulig.


Med overgivelse af erstatningsstolen begynder sikkerhedsgarantien ikke påny. Det oprindelige 2-års tidsvindue fra det oprindelige køb gælder fortsat.


Du fandt ikke svar på dit spørgsmål her?

Kontakt os personligt

Skriv til os
Du kan kontakte os via vores kontaktformular. Vi svarer indenfor 2-3 hverdage.
Skriv til os
Ring til os
Vores kundeservice hjælper gerne. Tak for din forståelse for, at ventetiden kan være lidt længere.
Ring til os