I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
Kopiér koden
HWF11043
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
dantoy BIO Bobsleigh uden bremser lyseblå
Bæredygtig

dantoy BIO Bobsleigh uden bremser lyseblå


Variant:
  • dantoy BIO Bobsleigh uden bremser lyseblå
  • dantoy BIO Bobslæde uden bremser grøn

Pris
193 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312322

EAN: 5701217067620

dantoy BIO Bobsleigh uden bremser lyseblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lu's tiger Bobsleigh i en smuk lys gammel blå farve. Stabil og modstandsdygtig, selv når der køres hurtigt på ujævnt underlag. Let at trække takket være rebet og håndtagene. Styrker barnets balancefornemmelse og fysiske udvikling.

Legetøjet er lavet af bio-plast og er produceret i Danmark af sukkerrør. Dette gør produktet 100 % genanvendeligt og fremstillet af 100 % fornyelige råmaterialer.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde): 79 cm
  • Uden bremser
  • Materiale: bio-plast
  • Alder: fra 2 år

Bæredygtighed

Svanemærket

Nordic Swan Ecolabel, eller Svanemærket, er den officielle udmærkning af miljøvenlige produkter og tjenester i de skandinaviske lande. Nordic Swan-produkterne opfylder strenge krav til at reducere negative miljøeffekter ved produktion og forbrug af varer. I alt uddeles Svanemærket indenfor 59 forskellige produktgrupper, herunder møbler, kosmetik og legetøj. De inkluderende kriterier for opnåelse af miljømærket er skræddersyet til den respektive produktgruppe. For eksempel ved møbler skal 70 % af det brugte træ komme fra certificerede bæredygtige kilder, der må ikke bruges skadelige kemikalier i produktionen og grænseværdier for energiforbrug skal overholdes.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

dantoy BIO Bobsleigh uden bremser lyseblå
dantoy BIO Bobsleigh uden bremser lyseblå
193 kr