dantoy BIO Bobslæde uden bremser grøn
Bæredygtig

dantoy BIO Bobslæde uden bremser grøn


Variant:
  • dantoy BIO Bobsleigh uden bremser lyseblå
  • dantoy BIO Bobslæde uden bremser grøn

Pris
193 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312360

EAN: 5701217067613

dantoy BIO Bobslæde uden bremser grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lu's tiger Bobslæde i en smuk grøn farve. Stabil og modstandsdygtig, selv når der køres hurtigt på ujævnt underlag. Let at trække takket være rebet og håndtagene. Styrker barnets balancefornemmelse og fysiske udvikling.

Legetøjet er fremstillet af bioplast og er produceret i Danmark af sukkerrør. Dette gør produktet 100 % genanvendeligt og består af 100 % fornyelige råmaterialer.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde): 79 cm
  • Uden bremser
  • Materiale: bio-plast
  • Alder: fra 2 år
Opmærksomhed
Illustrationer kan indeholde farvevariationer.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

miljøvenlig produktion

Virksomheder med miljøvenlig produktion omfatter producenter, der er bevidste om deres økologiske ansvar og handler derefter. Disse virksomheders fokus er produktion af højkvalitets og holdbare produkter. Dette omfatter ikke kun indkøb af bæredygtige råvarer, men også overvågning og optimering af produktionsprocesser. Målet er at bruge ressourcerne så effektivt som muligt og at undgå negative miljøpåvirkninger. Der er også et stort antal certifikater, som kendetegner produkter fra bæredygtig produktion. Disse omfatter for eksempel den nordiske svane, den grønne knap eller bluesign.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

dantoy BIO Bobslæde uden bremser grøn
dantoy BIO Bobslæde uden bremser grøn
193 kr