Britax Römer Barnesæde Trifix 2 i-Size Night Blå
-12%
Variant:
 • Britax Römer autostol Trifix² i-Size Cosmos Black
 • BRITAX RÖMER autostol Trifix² i-Size Storm Grey
 • Britax Römer Autostol Trifix² i-Size Moonlight Blue
 • Britax Römer autostol Trifix² i-Size Blue Marble
 • +3

2.236 kr
Pris
1.970 kr
Fri fragt*
Du sparer
266 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A453173

EAN: 4000984912814

Britax Römer Barnesæde Trifix 2 i-Size Night Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-Size / Højde: 76 til 105 cm, Vægt: 8 til 22 kg, Alder: 15 måneder til 4 år

Trifix 2 i-Size er den ideelle første autostol efter babyautostolen, fordi den er skræddersyet præcist til behovene hos børn mellem 76 cm og 105 cm. Takket være de integrerede Isofix låsearme og top tether er den nem og sikker at installere. Og den optimerede sædeoverflade sikrer, at dit barn har plads nok, når det vokser - fra 15 måneder til ca. 4 år. Sidst, men ikke mindst, kan du være sikker på, at dit barn altid er godt beskyttet i sædet takket være vores innovative sikkerhedsfunktioner.

Sikker hele vejen rundt
Efterhånden som din baby bliver større, kan hans/hendes behov ændre sig, men det ændrer ikke på, at han/hun altid skal være sikker, når han/hun rejser. Det er derfor, vores Trifix 2 i-Size tilbyder allround sikkerhed for din lille. Takket være de store, blødt polstrede sidestøtter med SICT på indersiden og den V-formede nakkestøtte er dit barn godt beskyttet i tilfælde af en sidekollision. I tilfælde af en frontalkollision giver den patenterede Isofix med anti-tip-system og top tether med rip-stitch-teknologi den nødvendige sikkerhed for dit barn.

Nem montering takket være integreret Isofix og top tether
Trifix 2 i-Size er ikke kun nem at montere takket være Isofix og Top Tether, den giver også mere plads i bilens fodrum. Låsearmene Isofix er integreret i autostolen og giver maksimal sikkerhed. Desuden behøver du ikke foretage nogen ændringer på det installerede sæde - i hele dets levetid. Da Trifix 2 i-Size kan bruges i alle i-Size sædepositioner og på alle autostole med Isofix og Top Tether-forankringspunkter, er den velegnet til mange forskellige biler. Og fordi Isofix låsearmene også er integreret i autostolens base, kan du frit bruge autostolens base, når der kommer en mindre søskende.

Produktets egenskaber:

Multijusterbare hvilepositioner
At rejse i bil skal være så behageligt som muligt for dit barn. Derfor er dette sæde udviklet med fire hvilepositioner, som du nemt kan justere - for en stressfri rejse med dit knirkende barn.

Fremadvendt selespænde
Selespændet forbliver i en fremadvendt position, så du komfortabelt kan spænde dit barn fast i sædet.

Integreret teknologi til beskyttelse mod sidekollisioner (SICT indvendigt)
I tilfælde af en sidekollision er dit barn optimalt beskyttet - to gange - takket være sidekollisionsbeskyttelsesteknologien (SICT inside). Det skyldes, at SICT inside både afbøjer og absorberer de kræfter, som dit barn udsættes for i tilfælde af en sidekollision. Og du behøver ikke at justere eller tilpasse noget - SICT inside er altid klar, når du har brug for det.

Britax Römer Pivot Link-system
I tilfælde af en ulykke reducerer det patenterede Pivot Link-system Isofix autostolens fremadrettede bevægelse og leder de fleste kræfter nedad. Det betyder, at kollisionen dæmpes af autostolens polstring, og at risikoen for hoved- og nakkeskader er begrænset.

Top tether med rip-stitch-teknologi
I tilfælde af en kollision forhindrer den V-formede top tether sædet i at rotere og reducerer samtidig barnesædets fremadgående bevægelse. Takket være de dobbelte forankringspunkter giver Top Tether endnu mere stabilitet og sikkerhed for dit barn end konventionelle Top Tethers. Derudover sikrer dens unikke quiltede sømme, at den rives kontrolleret og reducerer de kræfter, der virker i tilfælde af en frontal kollision.

V-formet nakkestøtte
Den V-formede nakkestøtte er specielt udviklet til at sikre, at bevægelsen af barnets følsomme hoved forbliver kontrolleret i tilfælde af en sidekollision. Den giver derfor optimal beskyttelse. Men selvfølgelig også masser af komfort. Du kan også nemt justere nakkestøtten og selesystemet fra forsiden af sædet, så begge passer perfekt til dit barn.

Dybe, blødt polstrede sidestøtter
De dybe, blødt polstrede sidestøtter fungerer som en beskyttende kokon, der absorberer kraften fra en sidekollision. Det minimerer risikoen for skader på dit barn.

5-punkts selesystem
Britax Römer er overbevist om, at et 5-punkts selesystem er den bedste måde at beskytte dit barn på i en autostol. Det skyldes, at det sikrer dit barn optimalt i sædets beskyttende skal. I tilfælde af en kollision fordeler selesystemet de kræfter, der udøves i tilfælde af et sammenstød, over 5 punkter og blødgør dem: på skuldrene, hofterne og på selespændet mellem benene. Det betyder, at dit barn er beskyttet fra alle sider i tilfælde af en ulykke.

Særlige bløde neopren-skulderpuder
De nye, bløde neopren-specialskulderpuder former sig behageligt efter dit barns krop. I tilfælde af en kollision reducerer de ikke kun dit barns fremadrettede bevægelse, men gør også 5-punktsselen endnu mere behagelig. Du kan også nemt tage dem af, når du skal vaske dem, uden at det forstyrrer selesystemet.

Hurtigt aftageligt betræk
Nogle gange kan tingene blive ret kaotiske på vejen. Det er let at spilde en drink, eller dit barn kan blive syg af at køre. Med klog forudseenhed er der udviklet et sædebetræk, der kan maskinvaskes, og som er nemt at fjerne. Uden at du behøver at fjerne selen. Så du kan hurtigt få sædet rent igen - og du kan komme videre med din rejse.

Tekniske data:
 • Monteringsmulighed i bilen: Isofix med Top Tether
 • Kørselsretning: Fremadvendt installation 76 til 105 cm
 • Dimensioner (højde x bredde x dybde): 65 x 45 x 54 cm
 • Vægt: 10,5 kg

Barnesædet er inkluderet med Top Tether.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Barnesæde Trifix 2 i-Size Night Blå
5
202 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 170
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Barnesæde Trifix 2 i-Size Night Blå
Britax Römer Barnesæde Trifix 2 i-Size Night Blå
2.236 kr
1.970 kr