Britax Römer Autostol Trifix² i-Size Moonlight Blue
Variant:
  • Britax Römer autostol Trifix² i-Size Cosmos Black
  • BRITAX RÖMER autostol Trifix² i-Size Storm Grey
  • Britax Römer Autostol Trifix² i-Size Moonlight Blue
  • Britax Römer autostol Trifix² i-Size Blue Marble
  • +3

Pris
2.102 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A234808

EAN: 4000984192414

Britax Römer Autostol Trifix² i-Size Moonlight Blue
76 til 105 cm kropsstørrelse, vægt: 8 til 22 kg, alder: 15 måneder til 4 år

Trifix² i-Size er perfekt egnet til brug efter babyautostolen, da den er særligt tilpasset børns behov mellem 76 og 105 cm. Takket være Isofix-armene og Top Tether kan den monteres sikkert i bilen. En optimeret siddeflade sørger for, at dit barn har masser af plads. Yder den bedste komfort mellem 15 måneder og ca. 4 år. Udstyret med innovative sikkerhedsegenskaber.

Optimal sikkerhed
I en autostol skal din baby altid være sikker. Trifix² i-Size byder på den bedste sikkerhed til din lille guldklump. De store, bløde og polstrede sidedele er udstyret med SICT inside. Den v-formede hovedstøtte beskytter dit barn i tilfælde af en sidekollision. I tilfælde af en frontalkollision beskytter det patenterede anti-vippe-systemet samt Top Tether monteringen (med Rip-Stich-Teknologi) for den nødvendige sikkerhed.

Hurtig og enkel montering med Isofix og Top Tether
Trifix² i-Size kan hurtigt monteres med Isofix og Top Tether. Isofix-armene er integreret i autostolen og byder dermed på den bedste sikkerhed. Trifix² i-Size kan anvendes i de fleste biler med Isofix og Top Tether beslag. Isofix-armene er integreret i basen.

Produktegenskaber:

Multi-justerbare hvilepositioner
For en behagelig oplevelse Autostolen er designet med fire hvilepositioner, som du nemt kan justere - til en stressfri tur med et lykkeligt barn.

Fremadrettet selespænde
For at sætte dit barn komfortabelt i et sæde, burde selespænden forblive fremadrettet.

Integreret sidekolissionsbeskyttelses-teknologi (SICT inside)
I tilfælde af en sidekollision er barnet optimalt beskyttet takket været modellens specielle beskyttelses-teknologi (SICT inside). De store kræfter, som opstår ved sidekollisioner, bliver ikke blot dæmpet men også ledt væk fra barnet.

Britax Römer Pivot Link System
Pivot Link Isofix systemet sørger for at kræfterne ved et sammenstød bliver ledt nedad og ikke fremad. Dermed bliver kræfterne affjedret gennem autostolens polstring, som formindsker hoved- samt nakkeskader.

Top Tether med Rip-Stich-Teknologi
Den v-formede Top Tether forebygger, at barnet kastet fremover ved sammenstød. Top Tether byder på mere stabilitet og sikkerhed. Derudover sørger Top Tether for at afsvække kræfterne som virker ved et frontalt sammenstød.

V-formet hovedstøtte
Denne v-formede hovedstøtte er specielt designet til at holde barnets hoved i en stabil position under en sidekollision. Byder på en optimalt beskyttelse. Byder også på massevis af komfort. Ydermere kan hovedstøtten samt selesystemet ganske enkelt justeres og tilpasses dit barns størrelse.

Dybe, blødt polstrede sidestykker
Med tykke, bløde, polstrede sidestykker som virker støddæmpende ved sidekollision.

5-punkt-selesystem
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Bløde neopren-skulderpolstringer
De bløde neopren-skulderpolstringer tilpasser sig optimalt barnets krop. Således er 5-punkt-selen til enhver tid komfortabel. De er aftagelige og kan vaskes.

Betræk der nemt kan tages af
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask. Og det uden at selerne skal fjernes først.

Tekniske data:
  • Montering i bilen: Isofix med Top Tether
  • Kørselsretning: Fremadrettet installation fra 76 til 105 cm
  • Mål: (HxBxD): 65 x 45 x 54 cm
  • Vægt: 10,5 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Autostol Trifix² i-Size Moonlight Blue
5
202 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 170
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Autostol Trifix² i-Size Moonlight Blue
Britax Römer Autostol Trifix² i-Size Moonlight Blue
2.102 kr