Britax Römer Barnesæde ADVENTURE PLUS 2 Night Blå
-24%

Vejl. pris¹
1.299 kr
Pris
985 kr
Fri fragt*
Du sparer
314 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A453167

EAN: 4000984912906

Britax Römer Barnesæde ADVENTURE PLUS 2 Night Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
 • i-Size / Størrelse: 100 til 150 cm høj, vægt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 3,5 til 12 år
 • Den kan nemt fastgøres til bilens sikkerhedssele
 • Monteres hurtigt med bilens sikkerhedssele
 • Generøst polstret stofbetræk og optimeret sædeoverflade
 • Takket være den slanke Design s kan der installeres op til tre ADVENTURE Plus-sæder på bagsædet i mange biler.
 • Hovedstøtten er designet til at være særlig behagelig for større børn. Den kan nemt justeres til den korrekte position
 • Vi har udviklet et sædebetræk, der kan maskinvaskes, og som er nemt at fjerne.
 • Sædeskallen beskytter dit barn fra hoved til hofter, især i tilfælde af en sidekollision.
 • Dette barnesæde kan installeres med bilens 3-punktssele.
Mål og vægt:
 • Mål (dybde x bredde x højde): 42 x 44 x 42 cm
 • Mål, når den er foldet sammen (dybde x bredde x højde): 68 x 45 x 46 cm
 • Højde: 63 - 83 cm
 • Produktets vægt: 5,2 kg
Inkluderet i leveringsomfanget:
 • Britax Römer Adventure Plus
 • Instruktionsmanual

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Barnesæde ADVENTURE PLUS 2 Night Blå
5
167 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 142
 
4 stjerner
| 23
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Barnesæde ADVENTURE PLUS 2 Night Blå
Britax Römer Barnesæde ADVENTURE PLUS 2 Night Blå
Vejl. pris¹ 1.299 kr
985 kr