Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Britax Römer Autostol ADVENTURE PLUS 2 Space Black
p.t. udsolgt

Pris
962 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A384383

EAN: 4000984707199

Britax Römer Autostol ADVENTURE PLUS 2 Space Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • i-Size / Størrelse: 100 til 150 cm kropshøjde, Vægt: 15 til 36 kg, Alder: fra ca. 3,5 til 12 år.
 • ADVENTURE PLUS er en sikker og komfortabel autostol, der er velegnet til alle rejser. Den kan nemt fastgøres med bilens sikkerhedssele og er derfor ideel til dig, hvis bilen ikke er udstyret med ISOFIX forankringspunkter.
 • ADVENTURE PLUS er udviklet i henhold til den nye i-Size -standard. Autostolen installeres hurtigt sammen med bilens sikkerhedssele og giver et højt sikkerhedsniveau i trafikken
 • De generøst polstrede stofbetræk og den optimerede sædeoverflade gør længere rejser endnu mere behagelige. Takket være den slanke Design s kan der installeres op til tre ADVENTURE PLUS-sæder på bagsæderne i mange køretøjer.
 • I modsætning til vores konkurrenter fremstiller vi størstedelen af vores autostole i Tyskland. Dette garanterer ikke kun den højeste produktionskvalitet - det forkorter også transportafstandene og reducerer dermed miljøpåvirkningen betydeligt.
 • Hovedstøtten er udviklet til at være særlig komfortabel for større børn. Den kan let justeres til den korrekte position.
 • Nogle gange går det meget kaotisk for sig i bilen. Det er nemt at spilde en drink, eller dit barn kan få kvalme af at køre bil. Vi har klogt nok udviklet et sædebetræk, der kan vaskes i maskine, og som er let at fjerne.
 • Vores barnestole med ryglæn beskytter dit barn på tre måder: Sædeskallen beskytter dit barn fra hoved til hofte, især i tilfælde af en sidekollision.
 • Barnestolens ryglæn er justerbart. Dette giver dig mulighed for at justere den i forhold til autostolens vinkel, så den passer bedre, og dit barn sidder i en mere behagelig position.
 • Denne barnestol kan monteres med køretøjets 3-punktssele. Dette er praktisk, når du installerer barnestolen i forskellige biler, som måske ikke alle har ISOFIX forankringspunkter.
Dimensioner og vægt:
 • Mål (dybde x bredde x højde): 42 x 44 x 42 cm.
 • Mål i sammenfoldet tilstand (dybde x bredde x højde): 68 x 45 x 46 cm
 • Højde: 63 - 83 cm
 • Produktvægt: 5,2 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Britax Römer Adventure Plus
 • Brugsanvisning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Autostol ADVENTURE PLUS 2 Space Black
5
167 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 142
 
4 stjerner
| 23
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers