BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Locomotive med optagefunktion
-22%

BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Locomotive med optagefunktion


Variant:
  • BRIO grønt Gustav batteridrevet lokomotiv
  • BRIO Genopladeligt lokomotiv m/mini USB-kabel 33599
  • BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Locomotive med optagefunktion
  • BRIO-damplokomotiv med vandtank
  • BRIO ® WORLD Golden e Batterilokomotiv med lys og lyd

Vejl. pris¹
349 kr
Pris
271 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
78 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291604

EAN: 7312350339710

BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Locomotive med optagefunktion
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tag kontrollen, mens du leger med dette interaktive legetøjslokomotiv.

Lokomotivet med optagefunktion er batteridrevet og fyldt med legende teknologi. Den er stærk nok til at trække selv de tungeste belastninger. Optag dine egne lyde ved hjælp af den røde knap på lokomotivet, og hør dem, når de lyder, mens toget kører gennem Action Tunnel Sound.

Smart Tech Sound-teknologien gør det muligt for lokomotivet at kommunikere med sine omgivelser og automatisk reagere på Smart Tech-tilbehør. Forskellige togaktiviteter som f.eks. flerfarvet lys, bevægelse og lyde bruges til at stimulere fantasifuld leg.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 31 x 29 x 15 cm.
  • Materiale: plast, Metal l
  • Lys- og lydeffekter
  • Kræver 2 x AAA-batterier, der ikke medfølger
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges.
Batterier er ikke inkluderet! Nødvendige batterier: 2x AAA

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Brio

Sjovt legetøj i højeste kvalitet

BRIO er kendt for legetøj, som byder på særlig lang legeglæde. Og det både med henblik på produkternes lange holdbarhed men også med henblik på hvor tit barnet finder legetøjet frem igen og hvor mange timer barnet kan beskæftige sig med de enkelte legetøj. Dette er resultatet af et grundigt udvalg af de fineste materialer, grundig forarbejdning og kvalitetskontrol. BRIO opfatter enhver succes som motivation til yderligere forbedringer. Samtlige dele fremstillet i træ har således i flere år allerede været FSC-certificerede – blot for at nævne en af de mange aspekter, firmaet har sat på dagordenen. BRIOs togbanesystem er verdenskendt og med de mange forskellige dele som broer, banegårde, huse mm. kan barnet altid bygge og opleve nye eventyr.

BRIO-WORLD- Udbygget togbanesystem

Mange voksne vil selv kunne huske BRIOs togbanesystem, som i løbet af tiden blev udvidet med mange forskellige tilbehørsdele. Efterhånden er der kommet så mange forskellige dele til, som udvider togbanen til også at omfatte andre emner. Den store BRIO WORLD består således også af bygninger, et havneanlæg, en bondegård, et helt gadesystem, en forlystelsespark og mm. Derudover sørger de mange forskellige figurer og tilbehørsdele for at det aldrig bliver kedeligt. Barnet kan tage på opdagelsestur og selv bestemme banens udseende og opbygning. Barnet kan selvstændigt opbygge banen, idet der er tale om et nemt byggesystem, som ikke kræver ekstra værktøj og strøm. Systemet er perfekt egnet til at der både leges sammen med andre børn eller søskende, sammen med forældrene og også helt for sig selv. Kender du derudover allerede til BRIOs legetøj til babyer? Rangler, byggeklodser, trækdyr mm – barnets sanser fremmes, fantasien udfordres og barnet interagerer på en særdeles kreativ måde. Brio er legetøj i allerhøjeste kvalitet og vil således sagtens kunne gå i arv til søskende og andre i familen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Locomotive med optagefunktion
5
294 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 247
 
4 stjerner
| 37
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Locomotive med optagefunktion
BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Locomotive med optagefunktion
Vejl. pris¹ 349 kr
271 kr