BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Action Tunnel passager tog sæt
-29%

BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Action Tunnel passager tog sæt


Variant:
  • BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Action Tunnel passager tog sæt
  • BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Deluxe Set

Vejl. pris¹
1.524 kr
Pris
1.075 kr
Fri fragt*
Du sparer
449 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291610

EAN: 7312350339727

BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Action Tunnel passager tog sæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tag kontrollen med dette interaktive 37-delt legetøjslokomotivsæt - Action Tunnel Train Set.

Smart Tech Sound-teknologien gør det batteridrevne lokomotiv med optagefunktion i stand til at kommunikere med sine omgivelser og automatisk reagere på Smart Tech-tilbehør. Den bruger en række forskellige toghandlinger som f.eks. flerfarvet lys, bevægelse og lyde for at fremme kreativ leg. Hver handlingstunnel får lokomotivet til at reagere forskelligt. Flyt lokomotivet hen over sporene for at ændre togets rute.

Styr lokomotivets retning ved hjælp af tunnellerne Direction Change og Stop Action. Se lokomotivet bremse og standse, når det kører gennem bremsetunnelen, og se det komme til live igen, når det forlader reparationstunnelen. Og lyt til dine egne optagede lyde, når legetøjstoget kører gennem Sound Action-tunnelen. Programmer dit banelayout, som du ønsker at spille, og start dine eventyr på BRIO ® World .

Produktdetaljer:
  • Mål efter montering (længde x bredde x højde): 104,2 x 48,5 x 17,8 cm
  • Materiale: plast, Metal l
  • Indhold: 37 dele
  • Nødvendige batterier: 2 x AAA, ikke inkluderet
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges.
De nødvendige batterier (2 x AAA) er ikke inkluderet!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Brio

Sjovt legetøj i højeste kvalitet

BRIO er kendt for legetøj, som byder på særlig lang legeglæde. Og det både med henblik på produkternes lange holdbarhed men også med henblik på hvor tit barnet finder legetøjet frem igen og hvor mange timer barnet kan beskæftige sig med de enkelte legetøj. Dette er resultatet af et grundigt udvalg af de fineste materialer, grundig forarbejdning og kvalitetskontrol. BRIO opfatter enhver succes som motivation til yderligere forbedringer. Samtlige dele fremstillet i træ har således i flere år allerede været FSC-certificerede – blot for at nævne en af de mange aspekter, firmaet har sat på dagordenen. BRIOs togbanesystem er verdenskendt og med de mange forskellige dele som broer, banegårde, huse mm. kan barnet altid bygge og opleve nye eventyr.

BRIO-WORLD- Udbygget togbanesystem

Mange voksne vil selv kunne huske BRIOs togbanesystem, som i løbet af tiden blev udvidet med mange forskellige tilbehørsdele. Efterhånden er der kommet så mange forskellige dele til, som udvider togbanen til også at omfatte andre emner. Den store BRIO WORLD består således også af bygninger, et havneanlæg, en bondegård, et helt gadesystem, en forlystelsespark og mm. Derudover sørger de mange forskellige figurer og tilbehørsdele for at det aldrig bliver kedeligt. Barnet kan tage på opdagelsestur og selv bestemme banens udseende og opbygning. Barnet kan selvstændigt opbygge banen, idet der er tale om et nemt byggesystem, som ikke kræver ekstra værktøj og strøm. Systemet er perfekt egnet til at der både leges sammen med andre børn eller søskende, sammen med forældrene og også helt for sig selv. Kender du derudover allerede til BRIOs legetøj til babyer? Rangler, byggeklodser, trækdyr mm – barnets sanser fremmes, fantasien udfordres og barnet interagerer på en særdeles kreativ måde. Brio er legetøj i allerhøjeste kvalitet og vil således sagtens kunne gå i arv til søskende og andre i familen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Action Tunnel passager tog sæt
5
27 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Action Tunnel passager tog sæt
BRIO ® WORLD Smart Tech Sound Action Tunnel passager tog sæt
Vejl. pris¹ 1.524 kr
1.075 kr