BRIO ® Smart Tech Sound eventyr jernbaneovergang
-23%

BRIO ® Smart Tech Sound eventyr jernbaneovergang


Vejl. pris¹
223 kr
Pris
172 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
51 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341701

EAN: 7312350339659

BRIO ® Smart Tech Sound eventyr jernbaneovergang
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hør efter, der er fare forude! Tag dine legetøjstog med på eventyr med Smart Tech Sound Danger Cross ing. Banegårdsovergang: Denne bjergrige banegårdsovergang har sammenkoblede barrierer, der bevæger sig op og ned sammen, ligesom en rigtig banegårdsovergang. For at gøre det endnu mere spændende har overgangen også en ødelagt skinne, der får togene til at vakle, når de kører over den.

Smarte funktioner: Sammen med det interaktive lokomotiv med optagefunktion (medfølger ikke) bruger den Smart Tech-lydteknologi til at registrere, om sikkerhedsbarriererne er oppe eller nede. Hvis de er oppe, stopper lokomotivet for at advare om deres ankomst med blinkende røde lys og et horn. Når banegårdsbarriererne er blevet sænket, giver lokomotivet automatisk grønt lys og kører forsigtigt over de ødelagte skinner. Farer Action Tunnel: Under rejsen skal du dog også se på dine omgivelser. Danger Action Tunnel tilføjer et ekstra element af leg og spænding med farlige miljølyde som f.eks. faldende sten og jordskælv. Hvis du tilslutter lokomotivet med optagefunktion til Smart Tech Sound App'en, kan du optage flere fantastiske lydeffekter på både Danger Cross ing og Action Tunnel.

Barnet kan endda optage sine egne lyde og selv finde på en helt ny historie. En del af BRIO World : For at kunne bruge lydfunktionerne skal produktet bruges sammen med Smart Tech Sound Locomotive med optagefunktion (medfølger ikke). Smart Tech Sound Danger Cross ing kan dog også bruges med alle andre lokomotiver og køretøjer fra BRIO World , men i dette tilfælde uden lyd.

Produktdetaljer:
  • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 30 x 7 x 20 cm
  • 5-delt sæt
  • Leveringsomfang: 1x farlig overkørsel, 1x farlig handlingstunnel, 1x S child med stenslag, 2x ramper
  • Alder: fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Brio

Sjovt legetøj i højeste kvalitet

BRIO er kendt for legetøj, som byder på særlig lang legeglæde. Og det både med henblik på produkternes lange holdbarhed men også med henblik på hvor tit barnet finder legetøjet frem igen og hvor mange timer barnet kan beskæftige sig med de enkelte legetøj. Dette er resultatet af et grundigt udvalg af de fineste materialer, grundig forarbejdning og kvalitetskontrol. BRIO opfatter enhver succes som motivation til yderligere forbedringer. Samtlige dele fremstillet i træ har således i flere år allerede været FSC-certificerede – blot for at nævne en af de mange aspekter, firmaet har sat på dagordenen. BRIOs togbanesystem er verdenskendt og med de mange forskellige dele som broer, banegårde, huse mm. kan barnet altid bygge og opleve nye eventyr.

BRIO-WORLD- Udbygget togbanesystem

Mange voksne vil selv kunne huske BRIOs togbanesystem, som i løbet af tiden blev udvidet med mange forskellige tilbehørsdele. Efterhånden er der kommet så mange forskellige dele til, som udvider togbanen til også at omfatte andre emner. Den store BRIO WORLD består således også af bygninger, et havneanlæg, en bondegård, et helt gadesystem, en forlystelsespark og mm. Derudover sørger de mange forskellige figurer og tilbehørsdele for at det aldrig bliver kedeligt. Barnet kan tage på opdagelsestur og selv bestemme banens udseende og opbygning. Barnet kan selvstændigt opbygge banen, idet der er tale om et nemt byggesystem, som ikke kræver ekstra værktøj og strøm. Systemet er perfekt egnet til at der både leges sammen med andre børn eller søskende, sammen med forældrene og også helt for sig selv. Kender du derudover allerede til BRIOs legetøj til babyer? Rangler, byggeklodser, trækdyr mm – barnets sanser fremmes, fantasien udfordres og barnet interagerer på en særdeles kreativ måde. Brio er legetøj i allerhøjeste kvalitet og vil således sagtens kunne gå i arv til søskende og andre i familen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BRIO ® Smart Tech Sound eventyr jernbaneovergang
4.5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BRIO ® Smart Tech Sound eventyr jernbaneovergang
BRIO ® Smart Tech Sound eventyr jernbaneovergang
Vejl. pris¹ 223 kr
172 kr