BIG Bobby Car Neo Trailer, antracit
Variant:
 • BIG Trailer til Bobby Car Fulda Classic
 • BIG trailer til bobby car
 • BIG Bobby Car Neo Trailer Rød
 • BIG Bobby Car Neo Trailer, antracit
 • BIG Bobby Car NEXT Trailer, grå

Vejl. pris¹
320 kr
Pris
296 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289488

EAN: 4004943562676

BIG Bobby Car Neo Trailer, antracit
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Matchende med den nye BIG -Bobby-Car Neo, er en BIG -Bobby-Car Neo-trailer også tilgængelig i en ny Design. Denne trailer er også kompatibel med alle andre BIG-Bobby-biler og kan let fastgøres til glidebilen med den inkluderede sikkerhedskoblingsstift.

Inde i den robuste trailer er der masser af plads til alle de vigtige redskaber fra de små chauffører. Rundede hjørner og kanter sikrer sikker legetid sjov. BIG -Bobby-Car Neo Trailer leveres som standard med ekstra brede, slidstærke bløde plastikdæk i høj kvalitet, som giver et godt greb og rulle hviske stille. Desuden har traileren 3-delt lukkede fælge, der er særligt lette at rengøre.

Produktet er lavet af miljøvenlig og holdbar plast i moderne vores BIG-fabrik i Tyskland. Det testes af TÜV i henhold til de strenge retningslinjer for testet sikkerhed.

produktdetaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde): 49 x 29 x 21 cm
 • Passer til alle BIG-Bobby -Bil og BIG -Bobby- Scoot er
 • Anhængertræk med sikkerhedsnål
 • 3-delt lukkede fælge
 • Ekstra brede hviskede dæk med BIG-buffel branding
 • lasteevne: 3 l
 • Kan lastes op til 25 kg
 • Alder: fra 12 måneder
Opmærksomhed
Ikke egnet til persontransport.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIG Bobby Car Neo Trailer, antracit
5
238 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 201
 
4 stjerner
| 32
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BIG Bobby Car Neo Trailer, antracit
BIG Bobby Car Neo Trailer, antracit
Vejl. pris¹ 320 kr
296 kr