BIG Bobby Car Neo, antracit

Pris
521 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289486

EAN: 4004943562430

BIG Bobby Car Neo, antracit
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ansigtsløftning af en legende - med BIG Bobby-Car Neo præsenterer BIG en ny generation af hans røde klassiker, som allerede har ledsaget og inspireret mange års børn.

R evolutionen, moderne e Design fremhæver det heraldiske dyr, især den STORE buffel. F.eks. Holdes det trykte radiatorgitter i høj kvalitet i form af bøffler, og de brede hviskningsdæk har en unik buffalo-profil. Den lidt mørkere, ædle farve på den røde version af NEO er også ny og symboliserer den nye generation af Bobby BIG Car på en klassisk måde.

Chassiset er blevet redesignet i en ny stilfuld form, det ergonomisk formet sæde har en skridsikker overflade. Kultvognen har stadig en sikker knæspænding og benstøtten. Baglygterne er formonterede plastdele i form af stiliserede bøffelhorn.

Det glatkørende, fuldt skal sikkerhedsratt sikrer et optimalt greb og en behagelig fornemmelse. BIG -Bobby-Car Neo leveres som standard med ekstra brede, slidstærke bløde plastikdæk i høj kvalitet, som sikrer et godt greb og rulle hvisker stille. Desuden har den nye version af kultglidebilen 3-delt lukkede fælge, som er særligt lette at rengøre.

En aftagelig trækanordning foran under radiatorgitteret og en trailerkobling bagpå muliggør koblingen af BIG -Bobby-Car tilbehør såvel som brugen af ??alle almindelige -Bobby-Car BIG trailere.

BIG -Bobby-Car Neo er sjælden udvikling i sin form og uovervindelig med hensyn til kvalitet. Det er lavet af miljøvenlig og holdbar plast i moderne BIG-fabrikken i Tyskland og er testet af TÜV i henhold til de strenge retningslinjer for testet sikkerhed. For unge kørere i alderen 1-5 år.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x højde x bredde): 57 x 30 x 39 cm
  • 50 kg bæreevne
  • Trykt radiatorgitter i høj kvalitet
  • Ergonomisk sæde med knæudsparing
  • Skridsikkert sæde
  • Sklisikret fuldskalet ratt
  • Baglygter
  • Ekstra brede hviskede dæk i høj kvalitet med BIG buffalo slidbane
  • 3-delt lukkede fælge
  • Alder: fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
89 kr
Pris
198 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIG Bobby Car Neo, antracit
5
157 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 137
 
4 stjerner
| 20
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BIG Bobby Car Neo, antracit
BIG Bobby Car Neo, antracit
521 kr