RABAT til 2. advent 🕯
RABAT til 2. advent 🕯
Kun idag:
Op til 700kr. EKSTRA!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BIG Bobby Car Neo Rød
-19%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
521 kr
Pris
421 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
100 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A268201

EAN: 4004943562409

BIG Bobby Car Neo Rød
En legendes ansigtsløftning - med BIG Bobby Car Neo præsenterer BIG en ny generation af sin røde klassiker, der har ledsaget og inspireret mange års børn.

Det revolutionerende, moderne design fremhæver den heraldiske BIG buffalo. For eksempel, f.eks. det trykte gitter i høj kvalitet i form af den holdte bøffel og de brede hviskningsdæk har en unik profil. Den lidt mørkere, ædle farve på den røde variant af NEO er også ny og symboliserer ganske klassisk den nye generation af BIG Bobby Cars.

Selve bilen er blevet redesignet i et nyt stilfuldt design, det ergonomisk formede sæde har en antislid overflade. Kultvognen har stadig en sikker knæspænding og benstøtte. Baglygterne er formonterede plastdele i form af stilede horn.

Det glatkørende sikkerhedsrat sikrer et optimalt greb og en behagelig fornemmelse. BIG Bobby-Car Neo leveres som standard med ekstra brede, slidstærke bløde plastikdæk i høj kvalitet, der giver et godt greb og ruller glat. Desuden har den nye version af den ikoniske glidebil 3-dels lukket fælge, som er særligt lette at rengøre.

En aftagelig bugseanordning foran foran radiatorgitteret og en anhængertræk bagtil gør det muligt at tilslutte BIG Bobby-Car-tilbehør, såvel som brugen af alle populære BIG Bobby Car trailere.
Fremstillet i fremragende kvalitet. Det er lavet af miljøvenlig og holdbar plast i den moderne BIG-fabrik i Tyskland. Det er testet af TÜV i henhold til de strenge retningslinjer for testet sikkerhed.

Detaljer
  • Mål: 57 x 30 x 39 cm
  • Trykt gitter i høj kvalitet
  • Ergonomisk formet sæde
  • Anti rutsche sæde
  • Nemt at holde i håndtaget
  • baglygter
  • Ekstra brede hviskningsdæk i høj kvalitet med BIG buffalo-profil
  • 3-dels lukket fælge
  • Bæreevne på max 50 kg
  • Alder: fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
89 kr
Pris
198 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIG Bobby Car Neo Rød
5
155 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 135
 
4 stjerner
| 20
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers