bébé-jou ® Termisk badekar Click Taupe

Pris
357 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A335386

EAN: 8714929001711

bébé-jou ® Termisk badekar Click Taupe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sikkerheds- og advarselsinstruktioner til badet

bébé-jou Termobadet med det innovative "kliksystem" giver ekstra sikkerhed og komfort under badning. Med kun 2 klik er badet sikkert fastgjort til bebe-jou-badestativet. Click Badet kan frigøres lige så let ved at klikke på undersiden af badestativet. Dette specielle bad har et integreret termometer og 2 dispensere til shampoo og sæbe. Badetermometeret er også en prop. Tryk den opad, og vandet løber ud via den medfølgende afløbsslange. F.eks. ned i bebe-jou's blespand. Tunge løft er ikke længere nødvendige. Alt i alt et luksuriøst bad, der tilbyder alt, hvad du behøver for at kunne koncentrere dig fuldt ud om at bade dit barn.

Detaljer om produktet:
  • Materiale: Polypropylen
  • Design: Taupe
  • Mål: Bredde x længde x højde 44 x 86 x 32 cm
  • Særlig funktion: Klik-system
  • Meget stabil og sikker takket være skridsikre fødder
  • Holdbar takket være stærk plast
Leveringsomfang:
  • 1 x badekar
Advarsler:
Badekarret kan bruges, indtil barnet kan sidde uden støtte. Badekarret må kun bruges på stellet, indtil barnet forsøger at rejse sig selvstændigt.

Standard: DIN EN 17072:2019

Atelier 49 Nederland bv
Wethouder Buitenhuisstraat 1
7951 SJ, Staphorst
Nederlandene

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
89 kr
(178 kr / 1L)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

bébé-jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé-jou ® Termisk badekar Click Taupe
4.5
22 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

bébé-jou ® Termisk badekar Click Taupe
bébé-jou ® Termisk badekar Click Taupe
357 kr