Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bébé-jou ® thermo badekar Click lysegrå
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
372 kr
Pris
344 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A335729

EAN: 8714929060510

bébé-jou ® thermo badekar Click lysegrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det termiske badekar bébé-jou med det innovative " Click -system" giver ekstra sikkerhed og komfort under badning. Med kun 2 Click er badekarret sikkert fastgjort til bebe-jou-badestativet. Badekarret kan lige så let frigøres med en Click på undersiden af badekarret. Dette specielle badekar har et integreret termometer og 2 dispensere til shampoo og sæbe. Badetermometeret er også en stopklods. Tryk den opad, og vandet løber ud via den medfølgende afløbsslange. F.eks. i bebe-jou-blekurven. Det er ikke længere nødvendigt at løfte tunge ting. Alt i alt et luksuriøst badekar, der tilbyder alt det, du har brug for, så du kan koncentrere dig fuldt ud om at bade dit barn .

Produktdetaljer:
  • Materiale: Polypropylen
  • Farve: lysegrå
  • Mål: bredde x længde x højde 44 x 86 x 32 cm
  • Særlige kendetegn: Click system
  • Meget stabil og sikker takket være skridsikre fødder
  • Holdbar takket være den stærke plast
Leveringsomfang:
  • 1 x badekar

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

bébé-jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé-jou ® thermo badekar Click lysegrå
4.5
22 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers