bébé-jou ® Badestativ 103 cm Fabulous Griffin Grey

Vejl. pris¹
372 kr
Pris
359 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334568

EAN: 8714929405588

bébé-jou ® Badestativ 103 cm Fabulous Griffin Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det sammenklappelige badestativ bébé-jou er udstyret med det innovative Click system. Med kun 2 Click s er bebe-jou-badekarret og det termiske badekar sikkert fastgjort til bébé-jou badekarstativet. Badekarret kan lige så let frigøres med en Click på undersiden af badekarret. Vores bébé-jou Bubble (badekar) passer også på dette badestativ. Så du har kun brug for ét badekar. Først til bébé-jou Bubble og derefter til badekarret. Lige så vigtigt som den korrekte kropsholdning, når du giver dit barn bad, er det også vigtigt at have alt inden for rækkevidde. Derfor er badestativet bébé-jou udstyret med en integreret håndklædeholder og fås i to højder (98 cm og 103 cm).

Produktdetaljer:
  • Design : Griffin Grey
  • Højde: 103 cm
  • Mål: 61,2 cm x 9 cm x 114,6 cm
  • Materiale: Polypropylen

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

bébé-jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé-jou ® Badestativ 103 cm Fabulous Griffin Grey
4.5
73 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 54
 
4 stjerner
| 15
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

bébé-jou ® Badestativ 103 cm Fabulous Griffin Grey
bébé-jou ® Badestativ 103 cm Fabulous Griffin Grey
Vejl. pris¹ 372 kr
359 kr