bébé-jou ® Badestativ Celestial Blue 103 cm

bébé-jou ® Badestativ Celestial Blue 103 cm


Variant:
  • bébé-jou ® Badestativ Celestial Blue 103 cm
  • bébé-jou ® Badestand Blush Baby Party pink 98cm

Pris
335 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien BebeJou Leopard Blue

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299306

EAN: 8714929405571

bébé-jou ® Badestativ Celestial Blue 103 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det sammenklappelige bébé-jou-stativ er udstyret med det innovative Click-system. Bebe-jou-badekarret og termobadet er sikkert fastgjort til at bébé-jou badestativet på kun 2 kliksekunder. Badekarret kan løsnes lige så let ved hjælp af en klikskrue på undersiden af ??badekarstativet. Også vores bébé-jou (boblebøtteboble) passer på dette badekarstativ. Så du har kun brug for et badekarstativ. Først til bébé-jou Bubble og derefter til badekarret. Lige så vigtigt som den korrekte kropsholdning for B aden, er det også alt inden for rækkevidde. Derfor er badekarret bébé-jou udstyret med en integreret håndklædeholder og fås i to højder (98 cm og 103 cm).

produktoplysninger:
  • Design: Himmelblå
  • højde: 103 cm
  • Mål: 61,2 cm x 9 cm x 114,6 cm
  • Materiale: Polypropylen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers

bébé-jou ® Badestativ Celestial Blue 103 cm
bébé-jou ® Badestativ Celestial Blue 103 cm
335 kr