babybay ® Nest slange flettet rosé
babybay ® Nest slange flettet rosé

Pris
314 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A414362

EAN: 4260095223579

babybay ® Nest slange flettet rosé
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den dejligt bløde redeorm som en ideel ledsager om natten og om dagen - Med kærligt håndarbejde er de tre små redeorme vævet ind i et smukt helhedsbillede.

Nestormen giver en pålidelig beskyttelse mod træk og sikrer dermed en fredelig soveatmosfære.
Med sin behageligt bløde jerseyoverflade af kæmmet bomuld beskytter den din elskede mod tremmesengens træramme. Nestormen er generøst fyldt med antiallergisk silikoneuld, så den ikke er for blød, men heller ikke for hård og forbliver stabil i sin form.
Fyldet af høj kvalitet og overfladen af 100 % bomuld er af højeste kvalitet og sikrer både sikkerhed og komfort for dit barn.

Desuden er nestormen alsidig - uanset om den ligger i vuggestuen, i kravlegården, til kram eller som legekammerat i løbet af dagen, tilpasser nestormen sig alle forhold takket være sin fleksibilitet. Sammenrullet og fastgjort med de medfølgende bånd er den også perfekt egnet som siddepude.

Tekniske detaljer:
  • Mål: længde x bredde x højde 200 x 13 x 13 x 13 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • Fyld: 100% polyester
  • Kan vaskes ved op til 40 °C (skånsomt program)
  • Testet for skadelige stoffer og certificeret i henhold til "Standard 100 by OEKO-TEX® Confidence in Textiles", produktklasse 1 for babyer (12.0.03346)
Produktdetaljer:
  • Vævet Design - Med kærligt håndarbejde er de tre små nestslanger vævet ind i et smukt helhedsbillede
  • Blød beskyttelse - Nestormen er generøst fyldt med antiallergisk, formstabil og blød silikoneuld og giver en pålidelig beskyttelse mod træk og skaber dermed en fredelig soveatmosfære
  • Kæmmet bomuld - Den kæmmede bomuldsoverflade er af højeste kvalitet og giver en behagelig blød fornemmelse på huden.
  • Alsidig - Uanset om det er i barneseng, kravlegård eller som legekammerat, gør nestormen fleksibel og alsidig. Sammenrullet og fastgjort med de medfølgende bånd er den ideel som siddepude

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay ® Nest slange flettet rosé
5
259 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 216
 
4 stjerner
| 35
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay ® Nest slange flettet rosé
babybay ® Nest slange flettet rosé
314 kr