Vælg din fødselsdagsrabat
Vælg din fødselsdagsrabat
Kun i dag!
spar op tl 12%!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din rabat
babybay ® Nest slange flettet hvid
babybay ® Nest slange flettet hvid

Pris
314 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308545

EAN: 4260472559741

babybay ® Nest slange flettet hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den vidunderligt bløde rede slange som en ideel ledsager om natten og om dagen - Med kærligt håndarbejde er de tre små rede slanger vævet til et smukt samlet billede.

Nest slangen giver pålidelig beskyttelse mod træk og sikrer således en fredelig sovende atmosfære.
Med sin behageligt bløde jerseyoverflade lavet af kæmmet bomuld beskytter den din skat fra barnesengens træramme. Nestslangen er generøst fyldt med allergivenlig silikoneuld, så den ikke er for blød, men heller ikke for hård, og forbliver stabil i sin form.
Fyldningen i høj kvalitet og overfladen af ??100% bomuld er af højeste kvalitet og sikrer begge dele dit barns sikkerhed og komfort.

Derudover er reden slangen alsidig - hvad enten den er i krybbe, i kravlegården, til at kæle eller i løbet af dagen som en legekammerat, gennem sin fleksibilitet tilpasser reden slangen sig til alle omstændigheder. Rullet op og fastgjort med de medfølgende bånd, det er også perfekt egnet som siddepude.

Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 200 x 13 x 13 cm.
  • Materiale: 100% bomuld
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskes op til 40 ° C (skånsomt program)
  • Testet for skadelige stoffer og certificeret i henhold til ""Standard 100 af OEKO- TEX® Confidence in Textiles "", produktklasse 1 til babyer (12.0.03346)
Produktdetaljer:
  • Vævet design - Med kærligt håndarbejde er de tre små rede slanger vævet ind i et smukt helhedsbillede
  • Blød beskyttelse - Nest slangen er generøst fyldt med antiallergisk, dimensionelt stabil og blød silikone uld og giver pålidelig beskyttelse mod træk, hvilket skaber en fredelig sovende atmosfære.
  • Kæmmet bomuld - Den kæmmede bomuldsoverflade er af højeste kvalitet og giver en behagelig blød følelse på huden .
  • Alsidig brug - Uanset om det er i krybben, pl aypen eller som en legekammerat, fleksibiliteten i reden slangen gør den alsidig. Rullet op og fastgjort af de medfølgende bånd, den er ideel som en siddepude
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay ® Nest slange flettet hvid
5
259 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 216
 
4 stjerner
| 35
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay ® Nest slange flettet hvid
babybay ® Nest slange flettet hvid
314 kr