15% på børneværelse OUTLET
15% på børneværelse OUTLET
Kopiér koden:
EBV14768
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

babybay Boxspring XXL Sideseng Naturlakeret
babybay Boxspring XXL Sideseng Naturlakeret
p.t. udsolgt

Pris
2.329 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A434617

EAN: 4262356530341

babybay Boxspring XXL Sideseng Naturlakeret
<a href="/out/pdf/boxspring_Lackzertifikat.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Lackzertifikat DIN EN 71-3 zum babybay Beistellbett Boxspring


babybay ® Boxspring XXL, den perfekte løsning til alle høje senge. Takket være det høje design og den patenterede trinløse højdejustering kan liggefladen tilpasses nøjagtigt til høje og rammeløse Boxspring-senge - uden trin, uden mellemrum. Altid på linje med mors seng - alfa og omega for en co-sleeper. Især i de første måneder er den tætte kontakt mellem dig og din baby meget vigtig. Med den ekstra store XXL-liggeflade kan du nyde nærheden til din lille skat i endnu længere tid. babybay ® Boxspring XXL er derfor også ideel til tvillinger. Med den særlige stropfastgørelse kan den nemt, sikkert og uden værktøj sættes på og tages af enhver boxmadras. Du kan vælge mellem forskellige træoverflader og tilbehør og sammensætte din egen personlige drømmeseng. babybay ® Boxspring XXL fås i forskellige lakeringer. Lakkerne er fri for skadelige stoffer og overholder EN71.3-standarderne; bøgetræet kommer fra bæredygtigt forvaltede, indenlandske skove. Den er fremstillet udelukkende af naturligt, antibakterielt og antistatisk massivt bøgetræ - uden kompromiser, uden træerstatninger. Så snart din baby er vokset ud af tremmesengen, kan du blot forlænge babybay ® og bruge den som f.eks. kravlegård, bænk eller bord.

Detaljer om produktet:
  • Farve: natur
  • Materiale: massiv bøg, lakeret
  • Mål: bredde x længde x højde 62 x 110 x 96,5 cm
  • Trinløs højdejustering
  • Liggefladen passer nøjagtigt til forældrenes seng
  • Speciel bæltefastgørelse til høje og rammeløse senge
  • Ekstra stor liggeflade
  • Ideel til tvillinger
  • Kan bruges op til ca. 4 år
  • Alle malinger er testet for skadelige stoffer i overensstemmelse med DIN EN 71 del 3, og bøgetræet kommer fra bæredygtigt forvaltede, lokale skove.
  • Bemærk venligst: Madras, sikkerhedsgitter og hjulsæt er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay Boxspring XXL Sideseng Naturlakeret
5
79 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 66
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers