Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
babybay Madras Medicott AngelWave til Boxspring XXL blå

babybay Madras Medicott AngelWave til Boxspring XXL blå


Pris
878 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A265234

EAN: 4260472557310

babybay Madras Medicott AngelWave til Boxspring XXL blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
babybay ® Medicott® AngelWave ® madrassen passer perfekt i din babybay ® ekstra seng og er fremstillet og testet i henhold til den nyeste standard DIN EN 16890. Med Medicott® AngelWave ® madrassen vil din baby få en vægtløs søvn som på en sky. AngelFlex® gelskum giver den optimale Balance af blid trykaflastning, støtte og temperaturudligning. Med sin åbne cellestruktur giver AngelFlex® gelkomfortskum det perfekte grundlag for optimal balance i kropstemperaturen. Effektiv fugttransport og høj luftcirkulation giver en frisk og behagelig sovefølelse - på alle årstider. babybay Medicott® AngelWave ®'s innovative hygiejnebetræk forhindrer effektivt og pålideligt indtrængen af fugt og fugtighed, men er stadig luftgennemtrængeligt - du behøver ikke et ekstra vandafvisende overtræk. Desuden forebygger Medicott® effektivt og bæredygtigt dannelsen af skimmelsvamp og støvmider - helt uden skadelige stoffer, uden brug af fungicider eller mikrobicider! De lodrette klimakanaler i gel- og komfortskumkernen sikrer en bedre ilttilførsel på grund af den øgede luftcirkulation og er præcist tilpasset ventilationsspalterne i babybay liggefladen. Det forhindrer ophobning af varme. Skumkernen med den innovativt integrerede bølgekontur tilpasser sig ideelt til din yndlings kropsform takket være betrækkets detaljerede quiltning, har en støttende effekt og sikrer dermed en dyb, afslappende og drømmeagtig babysøvn. Betrækket kan nemt tages af når som helst takket være den tresidede lynlås og kan maskinvaskes ved op til 60 °C. babybay ® Medicott® AngelWave ® - den perfekte feel-good-madras med åndbar fugtbeskyttelse. Alle madrasser er testet for skadelige stoffer og tildelt certifikatet "Confidence in Textiles" (nr. 12.0.03346) i overensstemmelse med Ökotex Standard 100 Class 1 for babyer.

Detaljer om produktet:
  • Madras, der passer til babybay ® Boxspring XXL ekstraseng.
  • Gelteknologi - Den åbenporede, åndbare, todelte komfort- og AngelFlex-gelskumkerne med lodrette klimakanaler tilpasset liggefladen sikrer en optimal Balance af blid trykaflastning, støtte og temperaturudligning.
  • Medicott®-finish - Madrassen med fugtbeskyttelsesfunktion og Medicott®-finish giver naturlig beskyttelse mod mug og skimmel og er velegnet til allergikere.
  • Bølgekontur - Den innovative bølgekontur i madraskernen sikrer optimal komfort og ekstra horisontal ventilation - så din lille skat ikke mangler noget.
  • Præcis pasform - Betrækket med stjernequiltning tilpasser sig perfekt til babyens kropsform. Betrækket kan tages af med en tresidet lynlås og kan maskinvaskes ved op til 60 °C og er velegnet til allergikere.
  • Det bedste til din baby - Madrassen passer perfekt i din babybay ® ekstraseng og er fremstillet i henhold til den nyeste standard DIN EN 16890 samt testet for skadelige stoffer og tildelt certifikatet Confidence in Textiles (nr. 12.0.03346) i henhold til Ökotex 100 klasse 1 for babyer.
Materiale og pleje:
  • Materiale yderstof: 61% polyester, 39% bomuld
  • Materiale bund: volumen fleece 100% polyester
  • Kan maskinvaskes op til 60°C skånsomt
Mål og vægt:
  • Længde: 105 cm
  • Bredde: 57,5 cm
  • Højde: 6 cm
  • Vægt: ca. 1,56 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay Madras Medicott AngelWave til Boxspring XXL blå
4.5
26 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay Madras Medicott AngelWave til Boxspring XXL blå
babybay Madras Medicott AngelWave til Boxspring XXL blå
878 kr