Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Affenzahn Little friends - Ugle til rygsæk til børn
Bæredygtig
p.t. udsolgt

Pris
286 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300653

EAN: 4057081076758

Affenzahn Little friends - Ugle til rygsæk til børn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den målrettede ugle Eluise skynder sig, når der er is. Disse små venner er de perfekte ledsagere fra 1 års alderen på alle små og store rejser. Til denne artikel blev 6 flasker (0,5 l) behandlet.

Broderede detaljer:
På en eller anden måde anderledes - med stor kærlighed til detaljer. Affenzahn-broderierne er kærligt håndlavede og giver Affenzahn-ansigterne et meget individuelt præg.

Træk tungen:
Baaaah ... hvor fræk. På kommando stikker du Affenzahn tungen ud og afslører navnet på din bedste ven.

Reflekser:
Mørkt? Jeg ser dig alligevel. For at dine venner kan finde dig i mørket, er din Affenzahn udstyret med reflekser.

bærehåndtag:
Klæbrig? Også mig! Udstyret med et forstærket bærehåndtag er din Affenzahn ikke kun behagelig at bære på ryggen. Du kan også hænge den på din børnehaveklædeskab.

Bløde skulderpuder:
Fløjlsblød - vil du tage mig piggyback? For at du kan bære din Affenzahn komfortabelt, er skulderstropperne dækket af velour.

Farvede trykpunkter:
Åbn og lukket ... din Affenzahn brystbælte er så let at åbne og lukke. De farvede trykpunkter på brystbæltespænde hjælper dig med at gøre det endnu hurtigere.

Justerbar brystbælte:
Stop! .. hold mig tæt - den praktiske brystbælte. Takket være den højdejusterbare brystbælte forbliver dine forsyninger altid sikkert fastgjort og stropperne fast på dine skuldre, selv på de vildeste eventyr.

produktoplysninger:
  • Størrelse (bredde x dybde x højde): 17 x 11 x 25 cm
  • Farve: Turkis, Magenta
  • Vægt: ca. 200 g
  • Volumen: ca. 4 liter
  • Alder: fra 12 måneder til 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Affenzahn Little friends - Ugle til rygsæk til børn
5
572 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 515
 
4 stjerner
| 48
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers