Affenzahn Little friends - børns rygsæk: enhjørning, lyserød
Bæredygtig

Affenzahn Little friends - børns rygsæk: enhjørning, lyserødPris
318 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308549

EAN: 4057081076772

Affenzahn Little friends - børns rygsæk: enhjørning, lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra en alder af 1 er disse små venner de perfekte ledsagere på alle små og store rejser.
Vi bruger også stof fremstillet af genbrugte PET-flasker til at fremstille vores produkter. Til denne artikel blev 3 flasker (0,5 l) behandlet.

Funktionel:
Bäääh ... hvor fræk. Når enhjørningen stikker den frække tunge ud, vises et navnebarn, som du kan skrive på for aldrig at gå tabt igen.

Broderede detaljer:
På en eller anden måde anderledes - med meget af kærlighed til detaljer. Affenzahn-broderierne er kærligt håndlavede og giver Affenzahn-ansigterne et meget individuelt præg.

Reflekser:
Mørkt? Jeg ser dig alligevel. For at dine venner stadig kan finde dig i mørket, er din Affenzahn udstyret med reflektorer.

Bærehåndtag:
Clingy? Også mig! Udstyret med et forstærket håndtag er din Affenzahn ikke kun behagelig at bære på ryggen. Du kan også hænge det i din garderobe.

Bløde skulderpuder:
Fløjlsblød - vil du give mig en tur med piggyback? Skulderstropperne er dækket af velour, så du kan bære din Affenzahn komfortabelt.

Farvede trykpunkter:
Åbn og luk ... så let er det at åbne og luk din Affenzahn brystbælte. De farvede trykpunkter i brystbæltespænde hjælper dig med at gøre det endnu hurtigere.

Justerbar brystbælte:
Hold ..jeg stram - den praktiske bryststrop. Takket være den højdejusterbare brystbælte forbliver dine forsyninger altid på de vildeste eventyr sikkert og stropperne fast på dine skuldre.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 25 x 17 x 11 cm.
  • Farve: lyserød
  • Vægt: ca. 260 g
  • Volumen: ca. 4 liter
  • Vand- og snavsafvisende
  • Let at rengøre
  • Alder: fra 12 måneder til 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Affenzahn Little friends - børns rygsæk: enhjørning, lyserød
5
553 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 496
 
4 stjerner
| 48
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Affenzahn Little friends - børns rygsæk: enhjørning, lyserød
Affenzahn Little friends - børns rygsæk: enhjørning, lyserød
318 kr