Affenzahn Great Friends - Børnerygsæk: Elias Elefant model 2022
Bæredygtig

Affenzahn Great Friends - Børnerygsæk: Elias Elefant model 2022


Variant:

Pris
391 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343511

EAN: 4057081048694

Affenzahn Great Friends - Børnerygsæk: Elias Elefant model 2022
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den ivrige elefant Elias er fast besluttet på at eksperimentere med nye opfindelser.

Perfekt til små frække grævlinge. Individuelle detaljer, lækre Design s og høj kvalitet i håndværket er på dagsordenen på Affenzahn . Lad os starte med rygsækkene til børn i alderen tre til fem år. Den ivrige elefant Elias eksperimenterer ihærdigt med nye opfindelser.Der fremstilles også stof af genbrugte PET-flasker til produktionen. Til denne artikel blev der anvendt 11 flasker (0,5 l).

Broderede detaljer:
På en eller anden måde anderledes - med stor opmærksomhed på detaljer. Affenzahn broderierne er kærligt håndlavet og giver hvert Affenzahn ansigt et meget individuelt udseende.

Velcro poter:
Meget legesyg - ligesom dig! I dag skal vi lege gemmeleg? Fantastisk! Så skal jeg bare sætte mine poter på mine øjne og ... så er jeg på vej. Kan du finde alle de andre velcropunkter på mig?

Snørebånd:
Baaa...hvor frækt. På kommando stikker din Affenzahn tungen ud og afslører navnet på sin bedste ven.

Fleksibel lomme foran:
Netlommen på maven af din Affenzahn -rygsæk kan indeholde endnu flere nyttige ting, f.eks. lommetørklæder.

Udvendige lommer:
Pas på! Den ydre netlomme kan f.eks. rumme en 0,33 l drikkeflaske. Hvis du fastgør Affenzahn "pote" til lommens velcrolukning, er lommens indhold beskyttet.

Reflektorer:
Mørk? Jeg kan stadig se dig. Din Affenzahn er udstyret med reflekser, så dine venner stadig kan finde dig i mørket.

Skattelommer:
Har du hemmelige skatte? Jeg gemmer dem til dig. Den udvendige lomme på Affenzahn "foden" med praktisk lynlås er perfekt til yndlingsgenstande, som du finder undervejs.

Bærehåndtag:
Klyngende? Også mig! Med et forstærket håndtag er din Affenzahn ikke kun behagelig at bære på ryggen. Du kan også hænge den på din børnehavegarderobe.

Bløde skulderpuder:
Fløjlsblød - vil du give mig en tur på ryggen? For at du kan bære din Affenzahn komfortabelt er skulderstropperne beklædt med velour, så du kan bære den behageligt.

Farvede trykpunkter på brystbæltespændet:
Åben og luk ... det er en leg at åbne og lukke din Affenzahn brystrem. De farvede spænder hjælper dig med at gøre det endnu hurtigere.

Højdejusterbar brystrem:
Hold ... mig fast - den praktiske brystrem. Takket være den højdejusterbare brystrem er dine forsyninger altid sikkert fastgjort, selv på de vildeste eventyr, og stropperne sidder godt fast på dine skuldre.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 20 x 12 x 31 cm.
  • Farve: Blå
  • Vægt: ca. 420 g
  • Volumen: ca. 8 liter
  • Alder: fra 3 til 5 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Affenzahn Great Friends - Børnerygsæk: Elias Elefant model 2022
5
351 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 335
 
4 stjerner
| 15
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Affenzahn Great Friends - Børnerygsæk: Elias Elefant model 2022
Affenzahn Great Friends - Børnerygsæk: Elias Elefant model 2022
391 kr