Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Affenzahn Big friends - rygsæk til børn: Theo Tiger Model 2022
Bæredygtig
p.t. udsolgt

Affenzahn Big friends - rygsæk til børn: Theo Tiger Model 2022Pris
371 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A346498

EAN: 4057081048717

Affenzahn Big friends - rygsæk til børn: Theo Tiger Model 2022
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den hårdtarbejdende Tiger Theo dagdrømmer om dristige heltegerninger.

Perfekt til små frække grævlinge. Individuelle detaljer, søde Design s og håndværk af høj kvalitet er på dagsordenen hos Affenzahn . Lad os starte med rygsækkene til børn i alderen tre til fem år. Den dygtige Tiger Theo dagdrømmer om dristige heltegerninger.Til produktionen anvendes også genbrugte PET-flasker til at fremstille stofferne. Der blev anvendt 11 flasker (0,5 l) til denne artikel.

Broderede detaljer:
På en eller anden måde anderledes - med stor opmærksomhed på detaljer. Affenzahn broderierne er kærligt håndlavet og giver hvert Affenzahn ansigt et meget individuelt udseende.

Velcro poter:
Meget legesyg - ligesom dig! I dag skal vi lege gemmeleg? Fantastisk! Så skal jeg bare sætte mine poter på mine øjne og ... så er jeg på vej. Kan du finde alle de andre velcropunkter på mig?

Træk tunge:
Baaa...hvor frækt. På kommando stikker din Affenzahn tungen ud og afslører navnet på sin bedste ven.

Fleksibel lomme foran:
Der er masser af plads. Netlommen på maven af din Affenzahn -rygsæk kan indeholde endnu flere nyttige ting, f.eks. lommetørklæder.

Eksterne lommer:
Pas på! Den ydre netlomme kan f.eks. rumme en 0,33 l drikkeflaske. Hvis du fastgør Affenzahn "pote" til lommens velcrolukning, er lommens indhold sikkert opbevaret.

Reflektorer:
Mørk? Jeg kan stadig se dig. Din Affenzahn er udstyret med reflekser, så dine venner stadig kan finde dig i mørket.

Skattelommer:
Har du hemmelige skatte? Jeg gemmer dem til dig. Den udvendige lomme på Affenzahn "foden" med praktisk lynlås er perfekt til yndlingsgenstande, som du finder undervejs.

Bærehåndtag:
Klyngende? Også mig! Med et forstærket håndtag er din Affenzahn ikke kun behagelig at bære på ryggen. Du kan også hænge den på din børnehavegarderobe.

Bløde skulderpuder:
Fløjlsblød - vil du give mig en tur på ryggen? Skulderstropperne er beklædt med velour, så du kan bære din Affenzahn komfortabelt.

Farvede trykpunkter på brystbæltespændet:
Åben og luk ... det er en leg at åbne og lukke din Affenzahn brystrem. De farvede spænder hjælper dig med at gøre det endnu hurtigere.

Højdejusterbar brystrem:
Hold ... mig fast - den praktiske brystrem. Takket være den højdejusterbare brystrem er dine forsyninger altid sikkert fastgjort, selv på de vildeste eventyr, og stropperne sidder godt fast på dine skuldre.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 12 x 20 x 31 cm.
  • Farve: Gul, brun
  • Vægt: ca. 420 g
  • Volumen: ca. 8 liter
  • Alder: fra 3 til 5 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Affenzahn Big friends - rygsæk til børn: Theo Tiger Model 2022
5
54 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 53
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers