ABC DESIGN Vinter fodsæk Nature Fashion Edition
Bæredygtig
Variant:
 • ABC DESIGN Vinterfodpose Diamond Special Edition asfalt
 • ABC DESIGN Vinterfodbeskytter Navy Diamond Edition
 • ABC DESIGN Vinter fodsæk Mid night Fashion udgave
 • ABC DESIGN Vinter fodsæk Nature Fashion Edition
 • +10

Pris
596 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A303014

EAN: 4045875069505

ABC DESIGN Vinter fodsæk Nature Fashion Edition
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trendy. Fedt. Unik. Som om de var skabt til catwalken. Effektive Print s, begrænsede Design s og moderigtig karakter står for stærk individualitet. Fashion udgaven byder på slående farver, originale accenter, kontraster og udvalgte detaljer for et helt særligt look!

Af hensyn til miljøet er alle tekstiler fremstillet af bæredygtigt genbrugsmateriale. Yderstoffet tager også dygtigt temaet " nature " op med sine jordnære naturtoner. De elegante diamantsyninger på det indre stof fuldender det udtryksfulde og selvsikre Design .

Den behageligt bløde, polstrede fodmuffe har et meget blødt inderstof, som giver barnet en behagelig varme selv ved køligere temperaturer. Fodmuffen kan justeres variabelt til klapvognssidens bælte og kan derfor monteres på alle vores klapvogne.

Med det nye clipsystem på sikkerhedsselen på alle klapvogne ABC Design Fodmuffen kan nemt fastgøres til sikkerhedsselen på alle barnevogne.

Produktdetaljer:
 • Polstret fodsæk
 • Meget blødt inderstof
 • Kompatibel med alle vores barnevogne
 • Vaskbar
Tekniske data:
 • Materiale indeni: 100 % bomuld
 • Materiale udenpå: 100 % polyester
 • Rengøring: Håndvask/kold vask
 • Mål (længde x bredde x højde): 95,5 x 48 x 17,5 cm
 • Vægt: 0,8 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Vinter fodsæk Nature Fashion Edition
5
499 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 411
 
4 stjerner
| 72
 
3 stjerner
| 9
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 6
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Vinter fodsæk Nature Fashion Edition
ABC DESIGN Vinter fodsæk Nature Fashion Edition
596 kr