RABAT til 2. advent 🕯
RABAT til 2. advent 🕯
Kun idag:
Op til 700kr. EKSTRA!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon
ABC DESIGN Pusletaske Urban Nature Fashion Edition Collection 2021

ABC DESIGN Pusletaske Urban Nature Fashion Edition Collection 2021Pris
670 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302999

EAN: 4045875069499

ABC DESIGN Pusletaske Urban Nature Fashion Edition Collection 2021
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trendy. Fedt. Unik. Som om de var skabt til catwalken. Effektive Print s, begrænsede Design s og moderigtig karakter står for stærk individualitet. Fashion udgaven byder på slående farver, originale accenter, kontraster og udvalgte detaljer for et helt særligt look!

Stellet af aluminium af høj kvalitet overbeviser i et ædelt, markant mat sort look. Af hensyn til miljøet er alle tekstiler fremstillet af bæredygtigt genbrugsmateriale. Yderstoffet tager også dygtigt fat i temaet " nature " med sine jordnære naturfarver. De elegante diamantsyninger på det indre stof fuldender det udtryksfulde og selvsikre Design .

Med bleskiftetasken Urban fra ABC Design forældre er ikke kun trendy, men har også altid alt med sig.

modern e ble tasken med detaljer i ædelt læderlook har et stort hovedrum, hvor bleer og flasker kan opbevares lige meget. Men også de små opbevaringsrum giver en række små ting et sikkert sted at opbevare dem.

Der medfølger en hygiejnisk skiftemåtte, som gør det muligt at skifte barnet hvor som helst. For at gøre det behageligt at bære bleposen er den udstyret med en bred skulderrem i læderlook.

* Universal er tilgængeligt til alle 2017-kollektionsmodeller. For modeller fra 2016-kollektionen og ældre modeller kræves der " Universal changing mat attachment" til fastgørelse til barnevognen.

Produktdetaljer:
 • Skiftemåtte medfølger
 • Mange opbevaringsmuligheder
 • Bred skulderrem
 • Vaskbar
 • Rengøring: Håndvask / koldvask
Tekniske data:
 • Materiale: 100% polyester
 • Mål (længde x bredde x højde): 38 x 19 x 31 cm
 • Vægt: 1,2 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Ble taske Urban
 • Skulderrem
 • Isolerede flaskeholder
 • Skiftemåtte
 • Pose til køkkenredskaber
 • Universal - vedhæftet fil

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Pusletaske Urban Nature Fashion Edition Collection 2021
5
162 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 141
 
4 stjerner
| 15
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Pusletaske Urban Nature Fashion Edition Collection 2021
ABC DESIGN Pusletaske Urban Nature Fashion Edition Collection 2021
670 kr