ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt

ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt


Variant:
 • ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Black Collection 2022
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Bubble Diamond Edition Collection 2022

Vejl. pris¹
447 kr
Pris
410 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A281519

EAN: 4045875143571

ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Selvom temperaturerne om vinteren undertiden er is, skal du ikke bære en vinterjakke i din bil af hensyn til sikkerheden. Tykt vintertøj forhindrer stropperne i tæt montering af barnets krop.

Den blødt foret ABC DESIGN Fodmuff holder din baby behageligt varm i vinterrejsen uden at det påvirker funktionen af ??beskyttelsessystemet. Det var specielt designet til brug i bilsæder. Fodmuffen kan også bruges som et koseligt indlæg til barneseng til vognen. Indbyggede åbninger til båndføringen gør det muligt at montere bæltesystemet korrekt. Fodmuffen lukkes derefter over stropperne ved hjælp af den centralt fastgjorte lynlås. Hætten kan justeres via et løbebånd og beskytter dermed det babyens særligt følsomme hoved optimalt mod kulde og træk. Fodområdet kan åbnes separat. Forkølet i ABC DESIGN Fodmuffe nyder de små en behagelig og sikker tur selv i den kolde sæson.

Produktdetaljer:
 • Velegnet til babybilsæde Tulip
 • Kan bruges som indsats i bæresengen
 • Kød blød komfort
 • Centralt fastgjort lynlås
 • Fodområdet kan åbnes separat
 • Rengøring: Håndvask / kold vask
 • Materiale indvendigt: 100% bomuld
 • Materiale udenfor: 100% polyester

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt
4.5
34 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 29
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt
ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt
Vejl. pris¹ 447 kr
410 kr