ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
Bæredygtig

ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022


Variant:
 • ABC DESIGN Kørepose Tulip Diamond Special Edition Asfalt
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Black Collection 2022
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Bubble Diamond Edition Collection 2022

Vejl. pris¹
447 kr
Pris
425 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329157

EAN: 4045875055348

ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Trendy. Fedt. Unik. Som om de var skabt til catwalken. Effektive Print s, begrænsede Design s og moderigtig karakter står for stærk individualitet. Fashion udgaven byder på slående farver, originale accenter, kontraster og udvalgte detaljer for et helt særligt look!

Af hensyn til miljøet er alle tekstiler fremstillet af bæredygtigt genbrugsmateriale. Yderstoffet tager også dygtigt temaet " nature " op med sine jordnære naturtoner. De elegante diamantsyninger på det indre stof fuldender det udtryksfulde og selvsikre Design .

Selv om temperaturerne om vinteren til tider er iskolde, bør du af hensyn til sikkerheden undvære vinterjakke & co. i bilen. Tykt vintertøj forhindrer bælterne i at sidde tæt om barnets krop.

Den blødt forede ABC DESIGN fodmuffen holder dit barn behageligt varmt på vinterkørslen uden at forstyrre funktionen af det beskyttende selesystem. Den er specielt designet til brug i autostolen. Fodmuffen kan også bruges som et hyggeligt indlæg i barnevognen. De integrerede slidser til selestyringen gør det muligt at fastgøre selesystemet sikkert. Fodmuffen lukkes derefter over stropperne med den centralt placerede lynlås. Hætten kan justeres ved hjælp af en snor og beskytter dermed dit barns særligt følsomme hoved optimalt mod kulde og træk. Fodområdet kan åbnes separat. Kædet i den ABC DESIGN fodmuffe vil din lille dreng nyde en behagelig og sikker tur, selv i den kolde årstid.

Produktdetaljer:
 • Velegnet til autostolen Tulip
 • Kan bruges som en indsats i pusletasken
 • Blød og behagelig komfort
 • Lynlåslukning i midten
 • Fodområdet kan åbnes separat

Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 72 x 30 x 3 cm
 • Rengøring: Håndvask/kold vask
 • Materiale indeni: 100 % bomuld
 • Materiale udenpå: 100 % polyester
 • Materialet indeholder 10 genbrugte PET-flasker 1,25 l

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
4.5
34 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 29
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
Vejl. pris¹ 447 kr
425 kr