Summer Sale: 10% på næsten alt*
Summer Sale: 10% på næsten alt*
Kun i dag:
LDG19967
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig rabatten
ABC DESIGN Base Isofix Base Tulip Black
Pris
1.341 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A280971

EAN: 4045875270482

ABC DESIGN Base Isofix Base Tulip Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Isofix Base Tulip i kombination med Group 0+ -bilsædet Tulip opnår en optimeret beskyttelseseffekt ved fastgørelsen med Isofix Basisenheden er tilsluttet de monterende Isofix-punkter i bilen. Gruppen 0+ bilstol kan derefter nemt fastgøres til den. Mens bilstolen kan fjernes fleksibelt, forbliver baseenheden fast i køretøjet.

Denne Isofix er et standardiseret fastgørelsessystem, der er særlig sikkert og enkelt. Se betjeningsvejledningen til dit køretøj for at finde ud af, om dit køretøj er Isofix egnet.

produktoplysninger:
  • Støtteben for yderligere stabilitet
  • Farveindikator viser, om -Låse Isofix-arme er sikkert indkoblet
  • Rebound-plade optimerer den beskyttende effekt i tilfælde af bagerste kollision
  • Nem montering af gruppen 0 + bilstol
  • Let frigivelse af gruppen 0+ bilstol
  • Produktvægt: 7,1 kg
Kompatibel med:
  • ABC DESIGN Børneslyng Tulip
Babysædet er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Base Isofix Base Tulip Black
5
125 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 107
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Base Isofix Base Tulip Black
ABC DESIGN Base Isofix Base Tulip Black
1.341 kr