Altabebe Myggenet til babyautostol hvid
Variant:
  • Altabebe Myggenet til babyautostol sort
  • Altabebe Myggenet til babyautostol hvid

Pris
23 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A240658

EAN: 4897077122386

Altabebe Myggenet til babyautostol hvid
Myggenet - passer til babyautostolene Gruppe 0 og 0+ Beskytter dit barn mod insekter, er åndbar og byder på en god luftcirkulation Nem montering med gummisnor Egnet fra 0 - 9 måneder, størrelse ca. 50x60 cm Materiale: 100% polyester, vaskbar ved 30 grader Fri for PVC og phthalat.

Tekniske detaljer:
  • Mål: 50 x 60 cm
  • Materiale: 100 % polyester

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Altabebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Altabebe Myggenet til babyautostol hvid
4.5
32 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 23
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Altabebe Myggenet til babyautostol hvid
Altabebe Myggenet til babyautostol hvid
23 kr