ZAZU Sam sove træner og nat lyserød
Variant:
  • ZAZU Sam Søvntræner og natlampe
  • ZAZU Sam Søvntræner og natlampe, Blå
  • ZAZU Sam sove træner og nat lyserød

Vejl. pris¹
368 kr
Pris
342 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A143224

EAN: 799439610378

ZAZU Sam sove træner og nat lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" ZAZU Sam søvntræner og nattelys

Børns interne ur tikker anderledes end voksne for dem dagen begynder, så snart de åbner deres øjne. Mange forældre ved en ting eller to om dette, når afkomene er helt vågen ved daggryets knæk og står ved deres seng, mens de selv gerne vil sove.

Hvad skal jeg gøre? Spørg og formaning hjælper ikke her, især da de små endnu ikke kan læse uret. De har brug for en ekspert, der underviser dem, når det er tid til at sove, og når det er tid til at rejse sig. En sådan ""søvnprofessionel"" er SAM. Som en god ven er han altid der, han står ved siden af ??barnesengen, går i seng med børnene og vågner op med dem.
Gennem enkle symboler og et klart farveskema hjælper han dem med at forstå på en legende måde, hvordan voksne definerer udtrykket ""tid"". Alle funktioner i SAM er nemme at programmere og kan tilpasses individuelle behov.

SAM kan også bruges som vækkeur. Den har to alarmindstillinger, der kan bruges til at indstille et bestemt tidspunkt (for eksempel hver morgen klokken syv) eller den ønskede søvnlængde (for eksempel 120 minutter for en lur). Alarmtonen kan aktiveres eller deaktiveres og indstilles uafhængigt af den ønskede vækningstid.
Det belyste display fungerer også som et nattelys. Det kan forblive hele natten eller være programmeret til at gå ud efter 5, 15 eller 30 minutter.

SAM fungerer på vekselstrøm (adapter leveres) og batterier (4 x AA, medfølger ikke).
Det er ca. 14 x 20 cm i størrelse."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ZAZU Sam sove træner og nat lyserød
4.5
65 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 39
 
4 stjerner
| 18
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 4
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ZAZU Sam sove træner og nat lyserød
ZAZU Sam sove træner og nat lyserød
Vejl. pris¹ 368 kr
342 kr