Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Zazu ™ Fin - natlys / læselampe grå
p.t. udsolgt

Zazu ™ Fin - natlys / læselampe grå


Variant:

Pris
180 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298146

EAN: 0703625107269

Zazu ™ Fin - natlys / læselampe grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hjælper små bogorme med at læse med stil - Fin fårens nattelys.

Fin er en elskelig, praktisk sengelæselampe og natlys i en. Fin er med sin bundtede lys og justerbar lysstyrke ideel som en læselampe og også som et nattelys til at fjerne frygt for mørket.

Fin drives af et genopladeligt batteri, der oplades aden via en mikro USB-kabel (inkluderet). Fin bliver ikke varm og er trådløs, hvilket betyder, at den kan føres i seng af små børn uden problemer. Efter læsning justeres lyset til den blødere indstilling for at hjælpe børn med at falde i søvn. FIN lyser derefter meget blidt orange. Det er blevet vist, at lys er orange, en af ??de bedste farver til at sove, fordi det forstyrrer mindst søvnmønsteret. Efter 60 minutter slukker FIN sig selv.

produktoplysninger:
  • Størrelse: ca. 18 x 11 x 13 cm
  • Vægt pr. Produkt: ca. 300 g
  • Materiale: ABS (plast) og polyester
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers