10% personalerabatt
10% personalerabatt
kopiér koden:
HBC2485
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
TWIST SHAKE Mini Cup 230 ml, hvid fra 4+ måneder
-16%

Vejl. pris¹
97 kr
Pris
81 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
16 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332215

EAN: 7350083120533

TWIST SHAKE Mini Cup 230 ml, hvid fra 4+ måneder
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Er dit barn lige begyndt at drikke selvstændigt? Så drikkekoppen, en af de lærende drikkekopper med håndtag af Twist shake er det perfekte valg til dig og dit barns aktive livsstil. Den lækagesikre silikoneforsegling forhindrer unødvendige spild og pletter, når dit barn vender drikkekoppen på hovedet. Et must-have for forældre, der ønsker, at hverdagen med småbørn skal forløbe gnidningsløst. Silikonelåget kan nemt tages af, så du kan hælde frit. Drikkekoppen har en ergonomisk Design med bløde træningsgreb, der giver dit barn et behageligt greb og hjælper det med at drikke selv.

Låget er let at dreje på og af, og tuddet har en blød, skånsom silikonehylster, der passer godt til dit barns tandkød. Drikkekoppen leveres med et stilfuldt låg, som du kan sætte på tuden for at beskytte den mod bakterier og snavs, når dit barn rejser med drikkekoppen. Selvfølgelig er drikkekoppen helt fri for BPA, BPS og BPF. Materialet er fremstillet af PP- og TPE-plast af høj kvalitet, som er robust og holdbart. Drikkekoppen tåler opvaskemaskine og er egnet til dit barn fra 4 måneders alderen.

Denne drikkekop er perfekt til dit barn, når det er ved at lære at drikke selv - men det stopper ikke her! Den indeholder også en overraskelse: den helt egen opfindelse FruitS plash. Twist shake er den første virksomhed i verden med denne geniale innovation, der gør det muligt at lave en farverig, vitaminrig frugtdrik til dit barn. Hver drikkekop er udstyret med en frugtblender - et låg med tænder, der knuser frugt, når du ryster det sammen med vand i koppen. Hvilke frugter og bær kan dit barn bedst lide? Lad dem komme til orde, og bland dine personlige favoritdrinks FruitS plash! En kærkommen pause, som er rigtig sjov.
Se også vores andre drikkekopper: Crawler Cup, Kid Cup og Straw Cup. Alle er lækagesikre, stilfulde, af højeste kvalitet og naturligvis BPA-fri.

Produktdetaljer:
 • Materiale: Fremstillet af PP- og TPE-plast (materiale af høj kvalitet).
 • Lækagesikker drikkekop - drikkekop med aftagelig silikoneforsegling, som forhindrer lækage.
 • Ekstra bred hals - vores smarte Design gør genopfyldning og rengøring utrolig let
 • Sikker for dit barn og dig selv
 • Spildfri tud - så dit barn kan være aktivt uden at lave rod
 • Beskyttelseshætte - beskytter indholdet mod bakterier, snavs og støv. Perfekt til at tage med på farten
 • Sundt og lækkert! Ergonomisk udformet - let at gribe om og behageligt at holde, selv under energiske spilleperioder
 • Skånsomt næb - næbbet har en blød silikonebelægning, der er skånsom mod dit barns tandkød
 • FruitS plash - din eneste tiger frugtblender, der knuser frugt i drikkekoppen og giver dig mulighed for at lave en lækker, sund drink
 • Fri for BPA, BPS og BPF
 • Egnet fra 4+ måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: TWIST SHAKE Mini Cup 230 ml, hvid fra 4+ måneder
4.5
46 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 38
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

TWIST SHAKE Mini Cup 230 ml, hvid fra 4+ måneder
TWIST SHAKE Mini Cup 230 ml, hvid fra 4+ måneder
Vejl. pris¹ 97 kr
81 kr