Träumeland Youth Madras Univers 90 x 200 cm
Pris
2.531 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A116255

EAN: 9120018354726

Träumeland Youth Madras Univers 90 x 200 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Alle Träumeland baby- og børnemadrasser er fremstillet med stor omhu på fabrikken i Østrig. Der bruges kun udvalgte materialer, der næsten udelukkende kommer fra Tyskland, Østrig og Schweiz.

Universum-madrassen til Träumelands børn og unge er designet til en vægt på op til 70 kg og er velegnet til børn og unge fra 2 til 15 år. På grund af bølgekonturskåret i madraskerne giver madrassen god liggende komfort.

Produktdetaljer madras kerne:
 • Dimensioner: bredde x længde x højde 90 x 200 x 15 cm
 • Materiale: 100% koldt skum
 • Høj kvalitet tiger, punktelastisk kold skumkerne for optimal liggekomfort
 • Forbedret luftcirkulation gennem lodrette luftkanaler
 • To hårdhedsgrader: blød (lille bølgekontur) og medium styrke (stor bølgekontur)
 • volumenvægt: 35 kg / m³

Produktdetaljer madrasovertræk
 • Dækning af materiale: 68% polyester, 32% TENCEL ™
 • afdækning er aftagelig og delbar
 • Vedligeholdelsesinstruktioner: madrasovertræk vaskbar op til 60 ° C
 • Velegnet til tørretumblere med skånsom handling
 • Velegnet til allergikere
 • Antimon & forurenende stof testet
 • Permeabel for luft
 • Øko-Tex certificeret i klasse 1 for babyer under testnr. 47693 i ÖTI, Wien

Materialedeklaration

kold skum
Sammenlignet med blødt skum, høj- tiger råvarer bruges til koldskum. Koldt skum viser forbedret punktelastisk opførsel, er mere åndbar og har en længere levetid. Ved at inkorporere luftkanaler og konturskæring forbedres de vigtige faktorer som ventilation og elasticitet afgørende.

Polyester
Polyester er en særlig modstandsdygtig og elastisk fiber - derfor er den især egnet til madrasovertræk og forbedrer deres værdi.

Tencel ™
Med Tencel ™ er en ny æra inden for fiberteknologi begyndt. Tencel ™ er en cellulosefiber og fås af træ i en miljøvenlig proces. Det kombinerer fordelene ved mange fibre: Fin som silke, stærk som polyester, letplejelig akryl, kølig og behagelig som linned, varm som uld og absorberer markant mere vanddamp end bomuld.

Vask Fleece
Wash-Vlies er en vaskbar hulefiber og derfor meget velegnet til babyer med allergi. Wash-Vlies har en høj gendannelseskapacitet og hæmmer madrassen, som Träumeland dækker.

Hvorfor skal jeg købe en særlig børnemadras / ungdomsmadras, når der også er voksne madrasser?
Børnenes vægt og størrelse adskiller sig ganske enkelt fra vægt og størrelse på en voksen. Desuden har unge forskellige behov end voksne.

Hvilken børns madras / ungdomsmadras er den rigtige?
Med så mange forskellige modeller at vælge imellem, er beslutningen naturligvis ikke let, hvorfor vi tilbyder et point-system, der hjælper dig med at finde din vej rundt i vores børns madras række hurtigt og nemt: jo flere kvalitetspunkter en børnemadras / ungdomsmadras har, jo højere er dens tiger: God ventilation, kvaliteten af madrassedækslet og kernen samt ekstra funktioner.

Hvor længe kan jeg bruge en børns madras / ungdomsmadras?
Vores børns madrasser / ungdomsmadrasser er egnede fra 2 år og er designet til en vægt på op til 70 kilo.

Hvornår skal jeg dreje børnenes madras / ungdomsmadras fra den bløde til den mellemstore faste side?
Vi anbefaler dreje madrassen fra den bløde side til den mellemstore faste side, når den vejer ca. 35 kilo.

Min ny børnemadras / ungdomsmadras lugter ...
Specielt nye madrasskerner kan få en ny lugt, som desværre ikke helt kan slippe ud på grund af emballagen. Denne lugt er ufarlig og forsvinder senest 2 til 4 uger. Ideelt set bør du lufte din madras, før du bruger den udendørs for første gang. Sørg dog for, at madrassen ikke bliver fugtig eller placeres direkte i solen. Naturligvis testes alle vores produkter flere gange af uafhængige testinstitutter for skadelige stoffer og er derfor ideelle til brug i barnesengen.
Kernen i mit barns madras / ungdomsmadras er pludselig gul - hvad skal Det gør jeg?
Bare rolig - en gul misfarvet madraskerne er helt ufarlig. Ethvert skum kan blive gulligt på grund af sollys eller kunstigt lys. Dette er fuldstændigt ufarligt og på ingen måde skadeligt for babyen.

Min børnemadras / ungdomsmadras har en hult
Omslagene til vores børns madrasser er vatteret på indersiden med en fleece. Denne fleece mister lidt bulkiness ved første brug. Hvis dit barn altid sover på den samme del af madrassen, kan det se ud til at være hult, da hovedet hviler på madrassen på visse punkter. Hvis du lægger dit barn på forskellige dele af madrassen, eller hvis barnet bevæger sig mere på madrassen senere, vil fleece komprimere på hele dækslet, og det ""hule"" forsvinder igen. Denne komprimering af dækslet er ikke en ulempe for dit barn.

Er kernen i min madras vaskbar?
Nej, fordi Träumeland et vandbaseret klæbemiddel bruges i produktionen , hvilket ville få de enkelte dele til at løsne."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Träumeland Youth Madras Univers 90 x 200 cm
4.5
38 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 32
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Träumeland Youth Madras Univers 90 x 200 cm
Träumeland Youth Madras Univers 90 x 200 cm
2.531 kr