Träumeland Vejemadras Brise Light 45 x 90 cm (firkantet)
Bæredygtig

Träumeland Vejemadras Brise Light 45 x 90 cm (firkantet)


Vejl. pris¹
357 kr
Pris
347 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A276899

EAN: 9120018358205

Träumeland Vejemadras Brise Light 45 x 90 cm (firkantet)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Alle Träumeland baby- og børnemadrasser er fremstillet med stor omhu på fabrikken i Østrig. Der bruges kun udvalgte materialer, der næsten udelukkende kommer fra Tyskland, Østrig og Schweiz.

Den kantede vugemadras Brise Light med 3D-luftpuder i målene 45 x 90 cm leveres med den unikke multifunktionelle dækleepssikkerhed. Dette består af 38% TENCEL ™ og 62% polyester på overfladen og 50% bomuld og 50% polyester på bagsiden. 
Ud over den integrerede fugtbeskyttelsesfunktion indeholder madrasdækslet også den naturlige fiber TENCEL ™, der forhindrer sved.

Produktdetaljer:
 • Dimensioner: bredde x længde x højde 45 x 90 x 6 cm
 • Madras-kerne: Tiger koldt skum i høj kvalitet
 • Med lodrette luftkanaler for god ventilation
 • Madrasovertræk: 100% bomuld
 • Antimon & forurenende testet
 • Gennemtrængelig for luft
 • Vaskbar op til 60 ° C
 • Velegnet til tørretumbler
 • Cover med lynlås
 • >
 • Integreret fugtbeskyttelse
 • Velegnet til allergikere
 • Testet for skadelige stoffer i henhold til OEKO-TEX klasse 1 til babyer

Spørgsmål og svar

Valg af sådanne forskellige modeller gør beslutningen ikke let. Vi tilbyder derfor et punktsystem, der tjener en hurtig og sikker orientering gennem vores babymadras-program: Jo højere kvalitetspunkter en madras er, jo højere er kvalitetstiger. Grundlæggende er det nødvendigt at overveje et par faktorer og kontrollere deres egen betydning: En god ventilation, materialet og yderligere funktioner.
 • Hvilket betræk skal jeg vælge til mine madrasser?
Flere oplysninger på: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

 • Hvilken kerne skal jeg vælge til min madras?
Detaljeret information på: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

materielle forhold
 • Mine køb babymadras lugter ...
Nye madraskerne kan undertiden have en ny lugt, som ikke kan slippe helt ud på grund af emballagen. Duften er ufarlig for babyen og forsvinder senest to til fire uger. Ideelt set bør du ventilere babymadrassen, før du bruger den udendørs for første gang, men sørg for, at babymadrassen ikke bliver våd eller står direkte i solen. Alle vores madrasser er testet af uafhængige testinstitutter for skadelige stoffer flere gange og er yderst velegnede til brug i babysengen.

 • Kernen i babymadrasen er pludselig gul - hvad skal jeg gøre?
Bare rolig - en gul madraskerne er helt ufarlig. Hvert skum bliver gulligt, når det udsættes for sollys eller kunstigt lys. Dette er helt ufarligt og på ingen måde farligt eller skadeligt for din baby.

 • Min babymadras har pludselig en hul
The dækker til babymadrassen er vatteret på indersiden med en fleece. Denne fleece mister noget af sin volumen ved første brug. Hvis dit barn altid sover på det samme sted på madrassen, kan det se ud til at være et hul, da hovedet hviler på madrassen på bestemte punkter. Hvis du placerer dit barn på forskellige dele af madrassen, eller barnet bevæger sig mere på babymadrassen senere, komprimeres fleece på hele dækslet, og ""hul"" forsvinder igen. Denne komprimering af dækslet er ikke en ulempe for dit barn.

 • Er madraskerne også vaskbar?
Nej. Träumeland bruger et vandbaseret klæbemiddel til produktionen, de enkelte dele vil blive løsnet.

krav til fugtbeskyttelse

 • Do Jeg har brug for en ekstra støtte til den integrerede fugtbeskyttelse i dækslet?
For babymadrasser med ""sleep Träumeland safety"" eller ""sleep dry"" dækker behøver du ikke en ekstra pude til at beskytte mod vådhed, forudsat at babyen har en ble.
Disse dæksler har fugtbeskyttelsesfunktionen integreret i madrasdækslet. Yderligere fugtbeskyttelsespuder stopper ikke kun fugt, men også ventilation og bør derfor ikke bruges.

 • Hvornår kan jeg begynde at bruge et lufttæt fugtbeskyttelseslag?
Vi anbefaler, at du kun bruger vandtætte eller lufttætte fugtbeskyttelsespuder, når dit barn er rent. I løbet af de første to leveår skal du undgå lufttætte materialer i barnesengen. I denne alder dækker madrassen Träumeland ""søvn sikkerhed"" og ""søvn frisk"" beskytter madraskerne tilstrækkeligt."

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

miljøvenlig produktion

Virksomheder med miljøvenlig produktion omfatter producenter, der er bevidste om deres økologiske ansvar og handler derefter. Disse virksomheders fokus er produktion af højkvalitets og holdbare produkter. Dette omfatter ikke kun indkøb af bæredygtige råvarer, men også overvågning og optimering af produktionsprocesser. Målet er at bruge ressourcerne så effektivt som muligt og at undgå negative miljøpåvirkninger. Der er også et stort antal certifikater, som kendetegner produkter fra bæredygtig produktion. Disse omfatter for eksempel den nordiske svane, den grønne knap eller bluesign.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Träumeland Vejemadras Brise Light 45 x 90 cm (firkantet)
5
155 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 129
 
4 stjerner
| 20
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Träumeland Vejemadras Brise Light 45 x 90 cm (firkantet)
Träumeland Vejemadras Brise Light 45 x 90 cm (firkantet)
Vejl. pris¹ 357 kr
347 kr