Träumeland pusleskål lille bjørn 50 x 70 cm

Träumeland pusleskål lille bjørn 50 x 70 cm


Pris
304 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291755

EAN: 9120088883843

Träumeland pusleskål lille bjørn 50 x 70 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"PVC-fri omtrækningskrog med sød lille bjørnemotiv.

produktdetaljer:
  • Størrelse: 50 x 70 cm
  • Fyld: stabil termofleece
  • Overflade: belagt bomuld
  • Tørres
  • Vandafvisende
Thermo fleece
Thermo fleece består af 100% polyester og giver en blød, koselig base til udskiftning af måtter.

PVC-fri belægning
Forurenende stoffer ikke med Träumeland!
Träumeland tillader kun ""gode"" materialer i deres produkter, hvorfor de bruger en PVC-fri bomuldsovertrækning til skiftemåtterne i stedet for den sædvanlige filmovertrækning."

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Vores Topsellers

Träumeland pusleskål lille bjørn 50 x 70 cm
Träumeland pusleskål lille bjørn 50 x 70 cm
304 kr