Summer Sale: 10% på næsten alt*
Summer Sale: 10% på næsten alt*
Kun i dag:
LDG19967
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig rabatten
Tommee Tippee Startsæt Advanced Anti-kolik, gennemsigtig
-16%

Tommee Tippee Startsæt Advanced Anti-kolik, gennemsigtig


Vejl. pris¹
297 kr
Pris
249 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
48 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310896

EAN: 5010415226099

Tommee Tippee Startsæt Advanced Anti-kolik, gennemsigtig
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det særlige design af anti-colic-serien fra Closer til Nature hjælper med at forhindre dannelse af luftbobler i mælken og letter docking for at forhindre, at dit barn sluger luft under madningen. Luften ledes gennem ventilen ind i luftkammeret i bunden af flasken, uden at der dannes bobler i mælken.

Anti-kolik-teknologi
Den unikke anti-kolik-teknologi sikrer optimal udluftning under madningen via et rør- og ventilsystem. Luften kommer ind i flasken og slipper ud nedad gennem røret til rummet i bunden. Det fjerner luften fra mælken, hvilket betyder mindre oppustethed og flere smil.

Prisvindende brystlignende sut
Den brystlignende sut gør det nemt for dit barn at sutte og fremmer overgangen mellem bryst og flaske. Den bløde silikonesut ligner moderens hud. Den bevæger sig, bøjer og strækker sig under amningen for at efterligne en naturlig amning.

Varmesensor-teknologi
Anti-kolik-slangen skifter farve, når mælken er for varm. Du skal blot nedsænke røret i 10 sekunder for at se temperaturen. Lyserød farve indikerer, at temperaturen er for høj.

Ingen lækage
Den stjerneformede luftfordeler i bunden af antikolikrøret forhindrer mælken i at flyde opad gennem røret.

BPA-fri
Alle Advanced anti-kolik sutteflasker fra Tommee Tippee er BPA-fri, hvilket giver dig absolut sikkerhed.

Forskellige flowhastigheder
Tommee Tippee tilbyder sutter med forskellige flowhastigheder for at holde trit med din voksende baby. Alle babyer er forskellige, men som en guide anbefaler Tommee Tippee et langsomt flow til 0+ måneder, et medium flow til 3+ måneder og et hurtigt flow til 6+ måneder. Closer to Nature sutter passer kun til Closer to Nature flasker.

Detaljer om produktet:
  • Patenteret termo sensitive s rør til at evakuere luftbobler og kontrollere mælkens temperatur for at undgå risikoen for forbrændinger
  • Tredobbelt ventilationssystem og stjerneventil, der forbedrer slangens ydeevne og forhindrer dit barn i at indtage luft
  • Efterligner formen på moderens bryst og reproducerer ammebevægelser for bedre ventilation af dit barn
Leveringsomfang:
  • 2 x 150 ml flasker med slow-flow-sut
  • 2 x 260 ml flasker med slow-flow-sut
  • 2 x mellemstore sutter
  • 1 x flaskebørste (til flaske og sut)
  • 1 x sut 0-6 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Startsæt Advanced Anti-kolik, gennemsigtig
5
28 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 23
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Startsæt Advanced Anti-kolik, gennemsigtig
Tommee Tippee Startsæt Advanced Anti-kolik, gennemsigtig
Vejl. pris¹ 297 kr
249 kr