Tommee Tippee Søvnhjælp Deluxe Grandfriend genopladelig, uglen Ollie
-14%

Tommee Tippee Søvnhjælp Deluxe Grandfriend genopladelig, uglen Ollie


Variant:
  • Tommee Tippee Søvnhjælp Deluxe Grandfriend genopladelig, uglen Ollie
  • Tommee Tippee Sleep Aid Deluxe Grofriend genopladelig, Pip the Panda

Vejl. pris¹
354 kr
Pris
305 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A431982

EAN: 5010415916464

Tommee Tippee Søvnhjælp Deluxe Grandfriend genopladelig, uglen Ollie
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
  • Grofriend-søvnhjælpen fra Tommee Tippee beroliger din baby, så den falder i søvn.
  • Søvnhjælpen bruger lys- og lydeffekter og registrerer, når din baby græder ved hjælp af den intelligente CrySensor-teknologi. Derefter afspiller den tre vuggeviser efter eget valg eller tre naturlige lyde (susen, hjerteslag eller regn) for at berolige og trøste din baby.
  • Du behøver heller ikke batterier, da Deluxe-Grofriend-søvnhjælperen fra Tommee Tippee oplades via et USB-kabel aden , så den altid er klar til brug.
  • Afspiller 6 beroligende lyde med 3 lydstyrkeindstillinger

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Søvnhjælp Deluxe Grandfriend genopladelig, uglen Ollie
4.5
26 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Søvnhjælp Deluxe Grandfriend genopladelig, uglen Ollie
Tommee Tippee Søvnhjælp Deluxe Grandfriend genopladelig, uglen Ollie
Vejl. pris¹ 354 kr
305 kr