Tommee Tippee Sæt til fravænning
-20%
Vejl. pris¹
149 kr
Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A335292

EAN: 5010415466297

Tommee Tippee Sæt til fravænning
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Er du klar til at vænne dig fra? Jeg ser frem til sjove eventyr ved spisetid. Dette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at vænne dit barn til fast føde.

Easi-scoop spisebakker
Easi-scoop-spiseskåle fra Tommee Tippee gør måltiderne nemme (og mindre rodet). Den unikke trekantede bund giver dig mulighed for at ske hver eneste bid, så der er mindre at spilde og rydde op. Det ergonomisk udformede håndtag på siden gør det nemt at holde skålene i hånden uden at få beskidte fingre. Når måltidet er overstået, kan skålene stables i hinanden, så du sparer værdifuld opbevaringsplads. De er mikrobølgeovnssikre, BPA-fri og nemme at rengøre.

Softee™ skeer til fravænning
Softee™ fravænningsskeerne fra Tommee Tippee er det perfekte valg til de første forsøg på at spise fast føde. Den bløde, bøjelige spids er specielt designet til små munde - den fører forsigtigt maden ind i munden og er ekstra blød til det sarte tandkød. Det lange håndtag gør det nemt at skeje og fodre. Med BACSCHIELD™ antibakteriel teknologi, der forhindrer vækst af uønskede mikrober, som kan forårsage produktforrådnelse, misfarvning, farvning, pletter eller lugt.

Roll 'n' Go Bib
Roll 'n' Go-servietterne er perfekte til hjemmet eller på farten for at beskytte dit barn og dets tøj, når det spiser. Roll 'n' Go-hagesmækken leveres med en krummefanger til at fange alle de små spild.

Drikkekop
Denne drikkekop er designet specielt til din babys første slurke og hjælper barnet med at lære at drikke, samtidig med at det forhindrer spild. Med vores unikke INTELLIVALVE™ antispildteknologi er denne kop modstandsdygtig over for spild og rystelser, selv når den vælter. Drikkekopperne er også særligt sikre ud fra et hygiejnisk synspunkt. Drikketudsen er udstyret med BACSHIELD™ antibakteriel teknologi, som reducerer væksten af uønskede mikrober.

Produktdetaljer:
 • Udstyret med BACSCHIELD™ antibakteriel teknologi - reducerer mikrobiologisk vækst.
 • BPA-fri
 • Æggeskåle til mikrobølgeovn
 • Skåle sparer plads på grund af stabelfunktionen
 • Skeer med blød bøjelig spids
 • Skåle og drikkekopper med håndtag for bedre greb
 • Trusser med roll-up-funktion
 • Drikkekop er lækagesikker
Leveringsomfang:
 • 1 x Roll 'n' Go-hagesmæk
 • 1 x drikkekop
 • 2 x Softee™-skeer til fravænning
 • 2 x Easi-scoop foderskåle
 • 2 x madbeholdere

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Sæt til fravænning
5
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Sæt til fravænning
Tommee Tippee Sæt til fravænning
Vejl. pris¹ 149 kr
119 kr