Tommee Tippee Natlys, bærbar 2-i-1 pingvin
-11%
Vejl. pris¹
297 kr
Pris
264 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
33 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334370

EAN: 5055531059848

Tommee Tippee Natlys, bærbar 2-i-1 pingvin
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen ledsager den praktiske pingvin-nattelampe de små under deres søvn med sit beroligende, dæmpbare lys.

Når du læser højt og skifter bleer, kan du tænde nattelyset lidt lysere og derefter dæmpe det for at få uforstyrret søvn. Når dit barn er blevet lidt større og mere selvstændig, kan han eller hun blot tage det praktiske natlysæg ud af pingvinen og f.eks. lyse på vej til badeværelset eller læse komfortabelt under sit tæppe.

Pingvin-nattelyset fra Tommee Tippee kan være dit barns trofaste ven i lang tid og give dem søde drømme og en bedre og længere søvn. For når de små sover godt, gør de store det også.

Produktdetaljer:
  • Stor pingvin Design
  • Lysstyrke kan justeres
  • Natlys, der kan fjernes fra pingvinen
  • Genopladelig via USB

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
136 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Natlys, bærbar 2-i-1 pingvin
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Natlys, bærbar 2-i-1 pingvin
Tommee Tippee Natlys, bærbar 2-i-1 pingvin
Vejl. pris¹ 297 kr
264 kr