10% på børneværelse m.m. 🛏️
10% på børneværelse m.m. 🛏️
kopiér koden:
PGE17955
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig kuponen

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Tommee Tippee mørklægningsgardin Sleeptime bærbar til rejser, sort, størrelse: L
pinkorblue anbefaler -21%
p.t. udsolgt

Tommee Tippee mørklægningsgardin Sleeptime bærbar til rejser, sort, størrelse: L


Vejl. pris¹
297 kr
Pris
234 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
63 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A335461

EAN: 5010415913586

Tommee Tippee mørklægningsgardin Sleeptime bærbar til rejser, sort, størrelse: L
Med mørklægningsgardinet fra Tommee Tippee kan du skabe et fuldstændig mørkt sovemiljø for dit barn, uanset hvor du er.

Alle kender problemet: om sommeren bliver det for lyst for tidligt og mørkt for sent, og også når du rejser, hjælper denne praktiske mørklægningsgardin dig med at skabe et mørkt og hyggeligt miljø overalt, så dit barn kan falde i søvn uden problemer.

Persiennen er ekstremt fleksibel og kan fastgøres direkte på vinduesruden på få minutter med sugekopperne, så der ikke længere slipper lys igennem. Den er hurtig og nem at montere, så din lille skat kan sove i det dejlige mørke, som han er vant til derhjemme.

Persiennen er lavet af let, fuldstændig uigennemsigtigt stof, er meget let og leveres i en praktisk bæretaske. Du vil ikke undvære den på ferien! Når den er pakket, måler den 130 cm x 198 cm og er så kompakt, at den endda passer i en kuffert eller rejsetaske.

Produktdetaljer:
  • Mørkt sovemiljø, uanset hvor du befinder dig
  • Kompakt
  • Meget let
  • Ideel til rejser
  • Kan fastgøres på ethvert vindue med praktiske sugekopper
  • Bæretaske medfølger
  • Mål: 130 cm x 198 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee mørklægningsgardin Sleeptime bærbar til rejser, sort, størrelse: L
4.5
85 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 65
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers