Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Teddy HERMANN® Slangeleopard 175 cm
p.t. udsolgt

Teddy HERMANN® Slangeleopard 175 cm


Variant:
  • Teddy HERMANN® Slangeleopard 175 cm
    p.t. udsolgt
  • Teddy HERMANN® Gravhund stående 32 cm
  • Teddy HERMANN® Golden Retriever siddende 25 cm

Pris
320 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A305010

EAN: 4004510919469

Teddy HERMANN® Slangeleopard 175 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den kælne bløde fårhundehvalp fra Hermann Teddy Collection bløde legetøjsserier er kærligt lavet af materialer af høj kvalitet i premium kvalitet.

Den søde hund er perfekt til børn fra 0 år til fantasifuld leg og kæle.

Teddy-Hermann tøjdyr kombinerer både børns og forældres krav: tæt på naturen såvel som børnevenligt designet og med mange kærlige detaljer meget nøje behandlet.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 13 x 27 cm.
  • materiale: plys, polyester
  • alder: fra 0 år

Plejeanvisning
Vaskes i 30 grader på en blid cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN®ANN ®
Virksomheden Teddy-Hermann® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig selv i fjerde generation til hjertet emne ""blødt legetøj"". De naturlige mærkede nuttede dyr fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med den ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers