Teddy HERMANN ® Skildpadde Sandy 30 cm
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310565

EAN: 4004510939290

Teddy HERMANN ® Skildpadde Sandy 30 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde skildpadde Sandy fra Hermann Teddy Collection er helt trendy!

Det frække og venlige look erobrer hjerterne hos alle bløde legetøjselskere takket være sin optimale størrelse er den ideel til leg og kæle og i den trendy børneværelsesatmosfære det hyggelige lille dyr er et moderne tilbehør.

Plyselegetøjet fra Hermann Teddy Collection kombinerer kravene fra både børn og forældre: børnevenligt design og især omhyggeligt udformet med mange kærlige detaljer.


Produktoplysninger:
  • Størrelse: 30 cm
  • Materiale: polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Plejeanvisning
Vaskbar ved 30 grader på den sarte cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Læg derefter ud og lufttør. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". Det naturlige mærkede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Skildpadde Sandy 30 cm
Teddy HERMANN ® Skildpadde Sandy 30 cm
149 kr