JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Teddy HERMANN ® Labrador siddende mørkebrun 25 cm
Bæredygtig
p.t. udsolgt

Pris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310573

EAN: 4004510919582

Teddy HERMANN ® Labrador siddende mørkebrun 25 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Populære hunderacer, tæt på naturdesign t og med kælefaktoren findes i Hermann Teddy Collection.

De elskede hunde er naturlige istiske og især børnevenlige, de er på ingen måde ringere end deres naturlige modeller med hensyn til sødhed og vil tage hjerterne fra deres nye ""mestre"" med storm.

Den søde mørkebrune Labrador er lavet af meget blød plys og blødt fyldt, han er især velegnet til fantasifuldt spil.

Legetøjs sikkerhed har høj prioritet hos Teddy-Hermann. Virksomheden lægger stor vægt på ubetinget sikkerhed og frihed fra skadelige stoffer. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige testlaboratorier for at opfylde deres egne høje standarder samt kravene i det europæiske legetøjsdirektiv EN 71 1-3.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 25 cm
  • materiale: polyester
  • alder: fra 0 måneder

Plejeinstruktioner
Vaskes i 30 grader på en blid cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig til den fjerde generation til hjertet emnet ""plysdyr"". De naturlige mærkeformede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt de charmerende og trendy plyslegetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® Labrador siddende mørkebrun 25 cm
5
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers