Teddy HERMANN Labradoodle sidder 28 cm
Bæredygtig
Vejl. pris¹
224 kr
Pris
222 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A267417

EAN: 4004510919391

Teddy HERMANN Labradoodle sidder 28 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde Labradoodle fra serien ""Lieblingshunde"" af Hermann Teddy Collection® ligner ikke kun dens naturlige forbilder - den er også mindst lige så sød og yndig. Den fint krøllede, cremede hvide plys føles stor, og det blide ansigtsudtryk får hjerter til at slå hurtigere - ikke kun for hundefans.

Virksomheden Teddy-Hermann fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som dedikerer sig i fjerde generation til hjerteemnet overdådige dyr. Det naturlige brand kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med den ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier.

Detaljer:
  • Størrelse: 28 cm
  • Materiale: Polyester
  • Vaskbar 30 grader i den blide cyklus med uldvaskemiddel
  • Alder: fra 0 måneder

OBS!
Spinning ved højst 600 omdrejninger. Bagefter ligger tør i luften. Læg ikke tørretumbleren i.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN Labradoodle sidder 28 cm
5
21 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN Labradoodle sidder 28 cm
Teddy HERMANN Labradoodle sidder 28 cm
Vejl. pris¹ 224 kr
222 kr