Teddy HERMANN ® Koala bjørn 21 cm
Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310590

EAN: 4004510914242

Teddy HERMANN ® Koala bjørn 21 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Uanset om det er i den australske outback eller i stuen og børneværelset derhjemme - søde koalaer er altid velkomne og spreder god stemning overalt med deres sjove natur.

Den muntre koala fra Hermann Teddy Collection er også lavet af særligt blødt plys og fyldt med så blødt og nuttet fyld, at selv de allermindste børn vil have stor glæde af den.

Serien "Hermann Teddy Explained" kombinerer leg og sjov med læring - det vedlagte hæfte indeholder nyttige og sjove fakta om det pågældende dyr og dets naturlige levested.

Plysdyret fra Hermann Teddy Collection kombinerer både børns og forældres krav: børnevenligt design og særligt omhyggeligt udformet med mange kærlige detaljer.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 21 cm
  • materiale: polyester
  • Rengøring: kan vaskes ved 30 °C på skånsom cyklus med uldvaskemiddel
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Centrifuger tørt ved højst 600 omdrejninger. Læg det derefter ud til lufttørring. Må ikke komme i tørretumbleren.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra det frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation dedikerer sig til hjertestoffet "plysdyr". De naturlige mærkevare-eddeldyr fra Hermann Teddy Collection samt de charmerende og trendy plysdyr fra Herzekind-serien er noget helt særligt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alle plysdyr gennemgår strenge produkttests i uafhængige og anerkendte testlaboratorier.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® Koala bjørn 21 cm
5
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Koala bjørn 21 cm
Teddy HERMANN ® Koala bjørn 21 cm
171 kr