Teddy HERMANN ® Ko stående 23 cm
Bæredygtig
Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A447712

EAN: 4004510917328

Teddy HERMANN ® Ko stående 23 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
  • Alder: fra 0 måneder
  • Den brune og hvide ko fra Hermann Teddy Collection imponerer med sine mange detaljer.
  • De søde knapøjne, de søde små ører, den lyserøde snude, de mørkebrune kløer, de små horn, den buskede hale og den bløde, flot tegnede pels gør den til et unikt krammedyr.
Mål og vægt:
  • Mål samlet (længde): 23 cm
Materiale og pleje:
  • Akryl (80%), polyester (20%)
  • Indvendigt materiale: 100% genanvendt polyester
  • Vaskeanvisning: 30 grader, skånevask, maks. 600 centrifugeringer, ikke egnet til tørretumbling

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Ko stående 23 cm
Teddy HERMANN ® Ko stående 23 cm
171 kr