Teddy HERMANN ® Kat ligger rød, 20 cm
Bæredygtig
Variant:
  • HERMANN® Teddyx Kat liggende, grå 20 cm
  • Teddy HERMANN ® Australien n Hyrde siddende, 30 cm
  • Teddy HERMANN ® Karthusisk kat liggende, 20 cm
  • Teddy HERMANN ® Kat ligger rød, 20 cm
  • +2

Pris
194 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A289844

EAN: 4004510918325

Teddy HERMANN ® Kat ligger rød, 20 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den søde hustiger fra Hermann Teddy Collection® er fremstillet i rød kvalitet i høj kvalitet og fyldt med blødt polyestervatter. Det bløde legetøj fra Teddy-Hermann kombinerer både børn og forældre krav: designet tæt på naturen og egnet til børn med mange kærlige detaljer og især omhyggeligt udformet. Soft legetøjet er velegnet til børn fra 0 måneder.

produktoplysninger:
  • Størrelse: 20 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedligeholdelsesinstruktioner
Vaskbar ved 30 ° C i en mild cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Lufttørr derefter liggende. Læg ikke tørretumbleren i.

Om Teddy HERMANN ®
Virksomheden Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, som i fjerde generation er dedikeret til hjerteemnet ""blødt legetøj "". De tæt på naturen mærket kosede legetøj fra Hermann Teddy Collection samt det charmerende og trendy bløde legetøj fra Herzekind-serien er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alt plys legetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og berømte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® Kat ligger rød, 20 cm
5
96 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 82
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Kat ligger rød, 20 cm
Teddy HERMANN ® Kat ligger rød, 20 cm
194 kr